Trondheimsgruppa inviterer til høstferie i Oslo

Trondheimsgruppa inviterer til høstferie i Oslo. Dette blir en innholdsrik tur der meningen er at man skal lære en hel del, og bli kjent med severdigheter i byen og området rundt. 

Her er det en hel del som må leses igjennom før dere melder dere på ønskelista, så les igjennom alt før dere melder interesse. Det er en tøff tur i og med at det blir mye gåing og nattog den ene veien. Så barna må kunne tåle å gå mye samt å ta et nattog. Derfor passer denne turen for familier med barn fra 5. klasse og oppover. Da programmet er i gang med å syes sammen, må vi ha påmeldinger til denne turen så kjapt som mulig.

Opplegg:

Vi drar samlet med toget kl 15.20 fredag 5. oktober. Ankomst sent på kvelden. Avreise fra Oslo tirsdag 9. oktober med nattoget.

Vi har et heftig program fra dag til dag som deltagere vil få nærmere beskjed om. Den siste finjusteringen er igang, men det kan bl.a nevnes at vi skal ta båten over til Bygdøy folkemuseum. Vi skal bli godt kjent i Vigelandsparken. Vi må gå opp hele storgata og se slottet. Det er en reptilpark i Oslo som definitivt også må sjekkes ut. Vi hører også rykter om at Teknisk Museum er gøy å få med seg, og slike rykter tenker vi at er verdt å høre på. Vi må spise en is på taket av Operahuset og få en omvisning der etc etc...

Mao - det blir en travel tur.

Vi overnatter på Haraldsheim gjestgiveri under oppholdet vårt, og der spiser vi frokost hver dag. Når opplegget vårt nærmer seg ferdig for dagen, finner vi en butikk og handler det vi trenger til middag, deretter lager vi kveldsmat-middag sammen på Haraldsheim.  (vi betaler middag, men har ikke kapasitet til å handle alt på forhånd og dette må derfor gjøres i Oslo og vi gjør det i fellesskap for at det skal gå fortere). 

Vi gjør videre oppmerksom på at dette IKKE er en shoppingtur, men en "dannelsestur" til Oslo. Det er forventet at alle blir med på hele opplegget fra vi kommer og til vi drar, og det blir nok ingen tid til noe annet.

Da billetter begge veier og overnatting må bestilles, ber vi deg melde deg din interesse snarest mulig. Dette er en ønskelisteaktivitet, som fungerer slik at man skriver seg på ønskeliste så vil lederne fordele plasser så rettferdig som mulig i god tid før turen går av stabelen. Vi ønsker å prioritere de som ikke har mulighet til å dra på en slik tur uten oss.  Det er et krav at man har vært med oss på minst en aktivitet lokalt, før man kan bli med på overnattingstur. Plasser vil bli tildelt fortløpende og senest i midten av september. 

 

Foreslått egenandel er kl 200 per person. Er dette alikevel for mye, ta kontakt så ordner vi det. 

Da dette er en tur som er tiltenkt læring, og det blir et forholdsvis tøft program med bl.a nattog og mye trasking fra museum til museum, blir denne aktiviteten å passe for barn fra 5. klasse og oppover. Vi får det morro også oppi all læringa.

Til glede for store og små er denne aktiviteten (som alle våre aktiviteter) alkoholfri.

Dette blir en spennende, lærerik og interessant tur - og vi gleder oss veldig mye.

Velkommen til tur.

Hilsen leder for turen

Lill Yvonne 

Informasjon

Dato

5. okt - 10. okt 2018

Klokkeslett

15:20 - 7:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Haraldsheim gjestgiveri

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 19. august
9:00
Slutt: 25. september
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding