Trondheimsgruppa inviterer til Halloweenfest

Trondheimsgruppa kjører på med Halloweenfest! Kom å bli med!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er glad i Halloween, og tåler litt skumle ting.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30. oktober møtes vi på Batteriet i byen klokka 12. Her tar vi en liten hilserunde, så blir det fest og moro (eller skummelt?)!

Vi har bestilt en ansiktsmaler som kommer og maler halloweenmotiv, og så klart hva som ellers måtte falle i smak. 

Her vil bli servert noe å spise og drikke og noe snacks.

Klokka 14 går ferden videre, denne gang til et halloween-arrangement som Vitenskapsmuseet har stelt i stand, vi er fryktelig spente.

Kle deg ut og kom å bli med da vel.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • klær til å gå en liten tur ute, skal fra batteriet og til vitenskapsmuseet. 
  • Ditt skrekkeligste humør ;)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12.00 på Batteriet, lederne skal ha på seg et merke hvor det står "enestående familier". På denne måten er de lett å få øyet på, selv om vi er utkledt.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Halloween

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Det er ingen konkurranse om å ha det "beste" kostymet, vi kler oss i hva vi vil og så har vi ansiktsmaling til alle mann.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Maren og Marit

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

30. okt 2021

Klokkeslett

12:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

 Maren  og  Marit

47175086  92426724

E- post   trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Schultz gate 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- per familie

Start: 21. oktober
8:11
Slutt: 29. oktober
8:11

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding