Trondheimsgruppa inviterer til gocart og laserspill + pizza lørdag 1. desember fra kl 17.15

Trondheimsgruppa feirer at desember måned endelig har kommet... og vi forkorter adventstiden med en heidundrende morsom og spennende aktivitet

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på Bowling 1 på Heimdal kl 17.15 den første lørdagen i desember.

Vi  spiller vi 2 runder hver med laserspill og vi kjører 2 runder med gocart her. Hvert spill varer ca 15 minutter og hver gocartrunde varer ca 5 minutter. Vi deles inn i 2 grupper og man må beregne litt venting før alle er ferdige -men det er bare koselig, for da blir vi bedre kjent.

Vi er ferdige å spille/kjøre ca 19.30, og spiser da pizza og drikker saft der. De har dessverre ikke glutenfri pizza, så er du allergisk må du si i fra på forhånd da det eneste alternativet da er chips.

Aktiviteten avsluttes ca kl 20.30, og da ønsker vi alle en riktig så god helg. 

Laserspill  og gocart er supergøy for både voksne og barn. Vi oppfordrer dermed alle foreldre til å bli med å spille/kjøre. Har du alikevel ikke lyst, er det ikke noe problem - men du må da si i fra i påmeldingen.... da vi har et begrenset antall spillende tilgjengelig. 

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 10-11 års alder og oppover, og det er kun anledning til å ta med egne barn

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie. Er dette for mye, så ordner vi det. Bare ta kontakt med leder.

Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man registrerer seg på ønskeliste, så vil plassene bli fordelt så rettferdig som mulig innen 25. november

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Bussen stopper rett i nærheten, bare søk på ATB sine hjemmesider.

Håper vi sees.

Informasjon

Dato

1. des 2018

Klokkeslett

17:15 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Heggstadmoen 55

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 6. november
18:00
Slutt: 29. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding