Trondheimsgruppa inviterer til gå/ake-tur til Rønningen gård Lørdag 09.03.19 Kl: 11.30-14.00

Vinteren kom tilbake til Trondheim, og da benytter Trondheimsgruppa anledningen til å invitere til gå/aketur fra Granåsen til Rønningen lørdag 9 mars fra kl 11.30

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi krysser fingre og tær for fortsatt fine vinterdager, og inviterer alle som kan krype og gå til gå/aketur til lørdag. Vi møtes på parkeringsplassen på Granåsen, der vi samles før vi kjører til Smistad og går veien inn derfra.

Denne turen passer for alle som klarer å gå 2,5km hver vei på beina/akebrett.
På denne turen kan man også gjerne gå, men da må man ha egen bil og kjøre til parkeringplassen på Smistad for å gå grusveien inn derfra. Om dere velger dette vil vi likevel at dere møter opp i Granåsen så vi får samlet alle før vi går, samt at vi får oversikten over hvem som er med oss denne dagen.

Veien opp til rønningen er mye opp og ned og derfor perfekt til en morsom tur med akebrett eller rattkjelke.

MERK! Alle som deltar på denne aktiviteten vil bli prioritert til søndagens aktivitet i pirbadet.

Ta med: Gode og varme klær og gjerne et skift da det kan være godt å bytte av seg svette innerklær mot et tørt skift når vi kommer frem. Ta med drikke til dere selv og om du har noen allergier så ordner du egen mat.
Ta med en ryggsekk som gjerne har litt ekstra plass på toppen så vi kan fordele mat og drikke vi har med litt rundt til alle.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.30 på parkeringsplassen i Granåsen (den kjempestore) hvor leder for dagen står godt synlig med en rød t-skjorte ca midt på plassen.
Her samles vi og tar en hilserunde så vi får sett og møtt alle som er med oss så går vi samlet inn i marka på tur og koser oss :)

Vår foreslåtte deltakerpris: 0,-
Dette er et gratissarrangement, men ta gjerne med så masse godt humør du kan så blir dagen knall :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian og Cathalina

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

9. mars 2019

Klokkeslett

11:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Granåsen vm arena

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. mars
22:00
Slutt: 8. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding