Trondheimsgruppa inviterer til Frisbeegolf søndag 02.06.19 kl:12.00

Trondheimsgruppa kaster seg rundt og inviterer til frisbeegolf nå på søndag fra kl 12. Supergøy, så vi vil gjøre det igjen og igjen.
Denne aktiviteten passer for barn fra 5-6 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Hva er diskgolf (også kalt frisbeegolf)

Idretten startet i USA på 1960-tallet – like etter at frisbeen ble oppfunnet. Det finnes over 3000 frisbeegolfbaner rundt om i verden, og sporten har hatt en vekstrate på rundt 15% globalt de siste 10 årene. I Norge har antallet baner mer enn doblet seg i løpet av de siste 5 årene og det finnes nå over 60 baner totalt. En stor del av frisebeegolfens appell kommer av at det er enkelt å sette i gang. Det er en sport som alle kan drive på sine egne premisser. Frisbeegolf er en moderne idrett som kombinerer mosjon, sosialt samspill og glede av den omkringliggende naturen.

Da dette er "lavterskelsport" og så enkelt å gjøre, har sporten blitt enormt populær her i Trondheim. Det er like enkelt for alle, og så lenge du kan holde en frisbee - kan du også spille diskgolf. Så bli med oss søndag på en morro aktivitet for hele familien. Passer like godt for både de som har spilt før - og for de som aldri har holdt i en frisbee.

Oppmøte: Oppmøte kl 12.00 i Sluppenveien 6. D. Vi tar med frisbeedisker så det trenger du ikke. Ta med klær etter vær, en vannflaske til deg og dine - og noe å sitte på.

Atb har buss som stopper rett i nærheten, og nærmeste bussholdeplass heter E-verket.

Foreslått deltakerpris: Kr 0,- Dette er en gratis aktivitet.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!
Vi tar med pølse og brød/lomper til alle og litt snacks.
Har du noen allergier så tar du med egen grillmat/matpakke.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Velkommen til en lærerik og sporty dag med oss.

Hilsen leder for dagen

Christian og Laila

Informasjon

Dato

2. juni 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Sluppenveien 6d

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 28. mai
23:00
Slutt: 1. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding