Trondheimsgruppa inviterer til Frisbeegolf Lørdag 4. august fra kl 12-14

Trondheimsgruppa kaster seg rundt og inviterer til spontantaktivitet med frisbeegolf nå på lørdag fra kl 12. Supergøy, så vi vil gjøre det igjen og igjen.

Hva er diskgolf (også kalt frisbeegolf):

Idretten startet i USA på 1960-tallet – like etter at frisbeen ble oppfunnet. Det finnes over 3000 frisbeegolfbaner rundt om i verden, og sporten har hatt en vekstrate på rundt 15% globalt de siste 10 årene. I Norge har antallet baner mer enn doblet seg i løpet av de siste 5 årene og det finnes nå over 60 baner totalt. En stor del av frisebeegolfens appell kommer av at det er enkelt å sette i gang. Det er en sport som alle kan drive på sine egne premisser. Frisbeegolf er en moderne idrett som kombinerer mosjon, sosialt samspill og glede av den omkringliggende naturen.

Da dette er "lavterskelsport" og så enkelt å gjøre, har sporten blitt enormt populær her i Trondheim. Det er like enkelt for alle, og så lenge du kan holde en frisbee - kan du også spille diskgolf. Så bli med oss lørdag på en morro aktivitet for hele familien. Passer like godt for både de som har spilt før - og for de som aldri har holdt i en frisbee.

Aktiviteten er gratis, og passer for barn fra 5-6 års alder og oppover. Dette er et først til mølla arrangement, som fungerer slik at du får beskjed med det samme om du får plass eller ikke. Vi tar med drikke til alle, men alle tar med enkel matpakke selv.

Oppmøte kl 12.00 i Sluppenveien 6. D. Vi tar med frisbeedisker så det trenger du ikke. Ta med klær etter vær, en vannflaske til deg og dine - og noe å sitte på.

Atb har buss som stopper rett i nærheten, og nærmeste bussholdeplass heter E-verket.

Velkommen til en lærerik og sporty dag med oss.

Hilsen leder for dagen

Christian

Informasjon

Dato

4. aug 2018

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Christian Strømstad

Telefonnummer 46639432

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Sluppenveien 6

Antall plasser: 20 Gjenværende: 14

Pris: 0

Start: 2. august
23:02
Slutt: 3. august
23:02

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding