Trondheimsgruppa inviterer til Frisbeegolf 26 august fra kl 12-14

Da det ser ut til at været muligens kan være på vår side på søndag, inviterer vi til en runde med Frisbeegolf søndag 26. august fra kl 12

Trondheimsgruppa kaster seg rundt og inviterer til spontantaktivitet med frisbeegolf nå på søndag fra kl 12. Supergøy, så vi vil gjøre det igjen og igjen.

Hva er diskgolf (også kalt frisbeegolf):

Idretten startet i USA på 1960-tallet – like etter at frisbeen ble oppfunnet. Det finnes over 3000 frisbeegolfbaner rundt om i verden, og sporten har hatt en vekstrate på rundt 15% globalt de siste 10 årene. I Norge har antallet baner mer enn doblet seg i løpet av de siste 5 årene og det finnes nå over 60 baner totalt. En stor del av frisebeegolfens appell kommer av at det er enkelt å sette i gang. Det er en sport som alle kan drive på sine egne premisser. Frisbeegolf er en moderne idrett som kombinerer mosjon, sosialt samspill og glede av den omkringliggende naturen.

Da dette er "lavterskelsport" og så enkelt å gjøre, har sporten blitt enormt populær her i Trondheim. Det er like enkelt for alle, og så lenge du kan holde en frisbee - kan du også spille diskgolf. Så bli med oss lørdag på en morro aktivitet for hele familien. Passer like godt for både de som har spilt før - og for de som aldri har holdt i en frisbee.

Aktiviteten er gratis, og passer for barn fra 5-6 års alder og oppover. Dette er et først til mølla arrangement, som fungerer slik at du får beskjed med det samme om du får plass eller ikke. 

Oppmøte kl 12.00 i Sluppenveien 6. D. Vi tar med frisbeedisker så det trenger du ikke. Ta med klær etter vær, en vannflaske til deg og dine - og noe å sitte på. Dersom været blir som yr lover pr dato - så tar vi med noe enkel grillmat og spiser lunsj sammen. Dersom det mot formodning skulle styrtregne eller noe - kan det hende vi finner på noe annet å gjøre som er litt mer innendørs. De påmeldte vil da evt få beskjed

Atb har buss som stopper rett i nærheten, og nærmeste bussholdeplass heter E-verket.

Velkommen til en lærerik og sporty dag med oss.

Hilsen ledere for dagen

Cathalina og Lill Yvonne

 

Informasjon

Dato

26. aug 2018

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920 

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Sluppenveien 6

Antall plasser: 20 Gjenværende: 4

Start: 20. august
16:30
Slutt: 25. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding