Trondheimsgruppa inviterer til filmen Amundsen på kino

Amundsen har kommet på kino og ryktene sier at den er god, spennende og lærerik. Dette må Trondheimsgruppa sjekke om er riktig - og vi inviterer dermed til kinoforestillingen: Amundsen førstkommende lørdag fra kl 15

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

På lørdag møtes vi kl 15 på Prinsen kino. Vi møtes under trappa ved det bordet som er der. Vi tar en kopp kaffe  og prater litt før vi går inn på kinoen og ser filmen.  Vi tar med drikke og enkel snack til barna. De voksne tar med drikke til seg selv. Filmen skal være bra, så vi gleder oss veldig. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover. OBS, det er 12 års aldersgrense på filmen, så man bør sjekke ut traileren på forhånd dersom man har barn som er yngre.

Egenandel: Aktiviteten er gratis

Prioritering: Vi vil prioritere de som ikke har vært med før, og dernest de som ikke har vært med på kino i år.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Vi unngår derfor å handle i kiosk,da vi ønsker å dempe kjøpepresset for de som er sammen med oss på hyggelige aktiviteter. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Ta med: Godt humør! :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi håper å se dere der

Hilsen ledere for dagen

Lill Yvonne og Cathrine

Informasjon

Dato

23. mars 2019

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post lill-yvonne@hotmail.com

Sted

Prinsen kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 20. mars
20:35
Slutt: 23. mars
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding