Trondheimsgruppa inviterer til escaperoomaktivitet og middag søndag 11. november fra kl 14.50

Vi har prøvd det en gang før, og det var så gøy at vi gjør det igjen

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Trondheimsgruppa hiver seg på trenden, og inviterer til escaperoom- aktivitet førstkommende søndag fra kl 14.30

Escaperoom events har blitt utrolig populært rundt om i Norges rike og vi skjønner hvorfor... så kom å bli med oss på en spennende aktivitet.

Escape-rom er en sosial aktivitet for 2-8 personer som ønsker en utfordring utenom det vanlige. I et tematisk innredet rom fullt av spennende hemmeligheter, gjelder det å finne koder, løse oppgaver, vri hjernen, og kanskje viktigst av alt samarbeide, for å sammen overvinne tidsfristen på 60 minutter.

Vi skal møte opp hos Mystery chambers som har 3 escape rooms.  De forskjellige rommene heter:

Munkens arbeidskammer  + Mysteriet i Baker Street + Klasse 2 B.

De forskjellige rommene har forskjellig tematikk, og du kan lese mer om rommene her

Vi møter opp kl 14.50 (presis) i  Olav Tryggvasonsgate 40, rett ved siden av O'Learys. Her deler vi oss inn i 3 grupper hvorav 2 blir igjen på stedet, og den som skal videre til Munkens arbeidskammer drar videre til Søndre gate 25. Da selve opplæringen til rommene starter da - er det viktig at alle møter presis. 

Etterpå drar vi til Batteriet like bak Vår Frue kirke, der vi lager enkel middag og dessert sammen, og fordøyer både mat og dagens inntrykk i fellesskap.

Trondheimsgruppa har  gjort dette en gang før og det var ordentlig gøy - så vi gleder oss super masse enormt mye. Så bli med å gled dere også sammen med oss.

Egenandel for denne aktiviteten er satt til kr 100 pr familie som vippses (helst vipps) eller betales kontant til leder. Dersom dette er for mye, er det null stress. Bare ta kontakt, så ordner vi det.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Arrangementet passer for familier med barn fra 5-6 års alder og oppover.

Dette er et ønskelistearrangement, som betyr at man skriver seg på ønskelista - deretter vil de som får plass få beskjed om dette iløpet av torsdag eller fredag.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via m

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Hilsen leder for dagen

Lill Yvonne

Informasjon

Dato

11. nov 2018

Klokkeslett

14:50 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Olav Tryggvasonsgate 40

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 6. november
17:00
Slutt: 10. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding