Trondheimsgruppa inviterer til Escape room og middag søndag 2. september fra kl 14.30

Trondheimsgruppa hiver seg på trenden, og inviterer til escaperoom- aktivitet førstkommende søndag fra kl 14.30

Escaperoom events har blitt utrolig populært rundt om i Norges rike, så vi må absolutt sjekke ut om det er så gøy som alle skal ha det til. Vi gleder oss helt vilt mye til denne aktiviteten... så kom å bli med oss på en spennende aktivitet.

Escape-rom er en sosial aktivitet for 2-8 personer som ønsker en utfordring utenom det vanlige. I et tematisk innredet rom fullt av spennende hemmeligheter, gjelder det å finne koder, løse oppgaver, vri hjernen, og kanskje viktigst av alt samarbeide, for å sammen overvinne tidsfristen på 60 minutter.

Vi skal møte opp hos Mystery chambers som har 3 escape rooms.  De forskjellige rommene heter:

Munkens arbeidskammer  + Mysteriet i Baker Street + Klasse 2 B.

De forskjellige rommene har forskjellig tematikk, og du kan lese mer om rommene her

Vi møter opp kl 14.30 (presis) i  Olav Tryggvasonsgate 40, rett ved siden av O'Learys. Her deler vi oss inn i 3 grupper hvorav 2 blir igjen på stedet, og den som skal videre til Munkens arbeidskammer drar videre til Søndre gate 25. Da selve opplæringen til rommene starter kl 14.45 - er det viktig at alle møter presis kl 14.30. 

Etterpå drar vi til Batteriet like bak Vår Frue kirke, der vi lager enkel middag og dessert sammen, og fordøyer både mat og dagens inntrykk i fellesskap.

Trondheimsgruppa har aldri gjort dette før og vi gleder oss super masse enormt mye. Så bli med å gled dere også sammen med oss.

Egenandel for denne aktiviteten er satt til kr 100 pr familie som vippses (helst vipps) eller betales kontant til leder. Dersom dette er for mye, er det null stress. Bare ta kontakt, så ordner vi det.

Arrangementet passer for familier med barn fra 5-6 års alder og oppover.

Dette er et ønskelistearrangement, som betyr at man skriver seg på ønskelista - deretter vil de som får plass få beskjed om dette iløpet av torsdag eller fredag.

Hilsen ledere for dagen

Cathalina og Lill Yvonne

 

 

 

Informasjon

Dato

2. sep 2018

Klokkeslett

14:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørnesen

Telefonnummer  92050 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Olav Tryggvasonsgate 40,

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 28. august
18:00
Slutt: 1. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding