Trondheimsgruppa inviterer til enkel bespisning og kino (Nøtteknekkeren)

Trondheimsgruppa inviterer til romjulskino og enkel middag fredag 28. desember kl 16.15

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 28 desember drar trondheimsgruppa på julekino. Vi skal se Nøtteknekkeren som går på Nova kl 18.10. Først møtes vi for en enkel matbit et sted i byen kl 16.15. Oppmøtested vil bli gitt til alle påmeldte når det er helt avklart.  Siden det er jul, får alle barna en popcornmeny på kinoen. De voksne tar med drikke til seg selv.  Filmen ser spennende ut, så vi gleder oss veldig.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover. Det er 9 års  aldersgrense på filmen, så alle må vurdere om dette vil gå bra for egne barn. 

Da vi har hatt svært mange påmeldinger på våre aktiviteter i desember, vil vi på denne aktiviteten prioritere de som ikke har fått plass på noen av disse aktivitetene - og av disse vil de som ikke har vært med tidligere ha aller første prioritering. Resterende plasser vil bli fordelt så rettferdig som mulig.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 150 pr. familie som vippses leder på tlf 920 50 920, eller taes med i en lukket konvolutt. Er dette litt for mye i jula, er det ingen problem, bare si i fra. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill Yvonne

IOGTs Enestående familier Tondheim

Informasjon

Dato

28. des 2018

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Nova kinosenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 21. desember
17:30
Slutt: 27. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding