Trondheimsgruppa inviterer til en aften fylt av magi (og pizza) med Alexx Alexxander

Trondheimsgruppa inviterer til en helaften fylt med magiske minner. Alexx Alexxander har satt opp kun en forestilling her i Trondheim og vi har sikret oss noen billetter til denne. Vi gleder oss helt utrolig mye, og håper du og dine vil bli med oss å bli hensatt til magiens verden. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden! Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen. Velkommen inn i Alexx Alexxander's magiske univers – En opplevelse for livet! 

Lørdag 19 januar møtes vi på Batteriet kl 16, der vi tar en enkel matbit (vi lager pizza og salat) før vi begir oss ned til Olavshallen der en magien venter på oss. Hvert barn vil få utdelt et tryllesett mens vi er der.  

Arrangementet passer for barn fra 7 års alder og oppover. Som alle våre aktiviteter er dette et alkoholfritt arrangement til glede for barn og voksne. Vi ønsker å prioritere de familiene som ikke har økonomi til å skaffe seg slike billetter selv og de som ikke har vært med oss på teater tidligere. Plasser fordeles fortløpende, så rettferdig som mulig og senest innen 10. januar

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 200 pr familie som vippses leder til tlf 920 50 920 eller overleveres i lukket konvolutt ved ankomst.  Er prisen mer enn du klarer nå er det ingen problem, bare ta kontakt så ordner vi det. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.
 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Lill Yvonne og Cathrine

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

19. jan 2019

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post   trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Batteriet trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 2. januar
16:42
Slutt: 18. januar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding