Trondheimsgruppa inviterer til en actionfyllt opplevelsestur til villmarkscampen på Oppdal 5. til 8. Juli.

Bli med å utfordre deg selv på Rafting og andre opplevelser på Oppdal.

Trondheimsgruppa inviterer til en actionfyllt ungdomstur til Villmarkscampen på Oppdal 5. til 8. Juli.

Hei alle sammen.
Trondheimsgruppa invterer til en actionfyllt ungdomstur til villmarkscampen på Oppdal 5.til 8. Juli 2021

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Les spesiellt igjennom avsnittet som omhandler Corona-situasjonen før du melder på deg og dine barn.

Mandag 5. til torsdag 8. juli drar vi til Opplev Oppdals villmarkscamp hvor vi skal ligge i ett fantastisk selehus og kose oss med Familierafting, tvekamp og zipline-løype. Vi jobber også med å få til Juving på denne turen. Vi får tre fine kvelder på campen og har en egen gamme hvor vi kan samles for måltider om ikke været er strålende og vi holder oss utendørs. 

Bli med oss og få en opplevelse utenom det vanlige.
Denne aktiviteten passer for undomsfamilier med barn i aldersgruppen 11 til 18 år.

IOGT's Enestående Familier ordner med middag for tre dager, mens den enkelte familie må medbringe brødmat til frokost og lunch. Det er ett lite kjøpeskap i selehuset, så planlegg gjerne slik at ikke alt dere har med må inni kjøleskapet da det er flere som trenger plass.
Om noen har matallergier så gi beskjed om dette i kommentarfeltet. (må påregne å ta med egen allergivennlig mat) 

Corona-info:

 • Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:

 • Soveposer
 • drikkeflasker
 • brødmat til frokost og lunch (7 måltider)
 • 2 Klesskift 
 • Badetøy
 • Varme klær til kveldene
 • og som alltid, godt hummør.
 • Kortstokk/brettspill 

Kiosk:

 • I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering:

 • Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar:

 • Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. Oppdal Opplevelser har redningsvester til aktivitetene.

Oppmøte:

 • Kl 10 på Sandmoen kro's parkeringsplass på Sandmoen. Se kart.

Generell info:

 • Alle aktiviteter med IOGT's Enestående Familier er totalt rusfrie og det forventes at dette respekteres.
 • For å være med på overnattingstur med IOGT's Enestående Familier så må man ha vært med på aktivitet med oss tidligere slik at vi kjenner deg og din familie på forhånd.

Dette er en akivitet som krever at man har mulighet til å disponere egen bil: 
Samkjøring dessverre ikke er mulig nå i disse corona-tider.

Foreslått deltakerpris:

 • Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 oppdal opplevelse.
 • Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.
 • Vi kan dessverre ikke ta imot kontanter nå i disse coronatider, så all betaling foregår via VIPPS.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. juni 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi glær oss!!!

Vennlig hilsen
Frode og Laila
Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

5. juli - 8. juli 2021

Klokkeslett

10:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:                 
Frode

Telefonnummer:
92688555

E- post:             
trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300

Start: 25. mai
12:48
Slutt: 15. juni
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding