Trondheimsgruppa inviterer til ei natt i hengekøye

Å sove i hengekøye er virkelig i vinden om dagen, så dette vil vi også prøve! Trondheimsgruppa inviterer derfor til tur til Tømmerholtdammen, med kveldsmat og overnatting i hengekøye, fredag 30. august.

Håper du har lyst til å bli med!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 30. august pakker vi sekken med drikke, varme klær, sovepose og liggerunderlag, og møtes på Bekken parkeringsplass nedenfor Estenstadhytta. Derfra går vi samlet opp til Tømmerholtdammen, hvor det er fint å campe. 

Vi tar med hengekøyer til alle, grillmat til kveldsmat og enkel brødmat til frokost. Dere tar selv med sovepose, liggeunderlag og drikke. Om du har allergier eller spesielle behov er det fint om du tar med mat selv. 

Ta med godt med klær, og det kan være godt med ullundertøy i soveposen, da det blir kjølig på natten.

Hvis ikke været er med oss på fredag, så tar vi en tur ut på lørdags formiddag til ei hemmelig hytte i Bymarka. Mer info vil da bli sendt ut hvis det blir aktuelt. 

Ta med: God og varm sovepose til utendørs bruk, liggeunderlag, varme klær, lommelykt/hodelykt, drikke og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl. 18 på Bekken parkeringsplass.  

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Man kan ta bussen til Dragvoll, gi beskjed så henter vi dere ved bussholdeplassen. 

Foreslått deltakerpris: Dette er et gratisarrangement.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila og Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

30. aug - 31. aug 2019

Klokkeslett

18:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila 

Telefonnummer 92222405

E- post Trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. august
23:00
Slutt: 29. august
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding