Trondheimsgruppa inviterer til Dragetreneren 3 på kino mandag 18 februar fra kl 16

Trondheimsgruppa inviterer til kino i vinterferieuka mandag 18 februar. Vi møtes kl 16, og aktiviteten avsluttes ca kl 20

 

Kinoprogrammet er ikke sluppet enda, men Trondheim kino regner med at Dragetreneren 3 vil gå på en av kinoene rundt kl 18. Dette tror vi også, og inviterer dermed til en hyggelig kinokveld med enkel bespisning først.  Vi er ikke helt sikre på hvor vi møtes enda, men mest sannsynlig vil det være på Batteriet kl 16. Der lager vi mat, og spiser og hygger oss før vi drar bort til kinoen kl 18.  Hvor ekaskt vi møter opp vil alle de som er påmeldt få beskjed om i god tid før aktiviteten går av stabelen.  Det er mulig det vil bli satt opp både norsk tale og orginal tale samtidig. Dette kan vi dog ikke garantere. Men nevn noe i påmeldingen om hvilken av de du og dine har mest lyst til å se.

Egenandel: Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses leder (helst vipps) eller overleveres kontant ved oppmøte. Er dette for mye er det ingen problem, bare ta kontakt så ordner vi dette.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Prioritering: Enestående familier er en gruppe som er til for å skape gode opplevelser og relasjoner for oss som er alene med barn og vi er da opptatt av å muntre alle opp til å bli med på alle typer aktiviteter vi arrangerer. Denne helgen vil vi derfor prioritere de som også blir med  på skidagen søndag 17 februar.  Denne vinterferieuka er det mange populære aktiviteter, så vi forventer stor pågang på aktivitet 15 + 16 + 18 februar (Arena + Vassfjellet + kino). Dersom du melder deg på mer enn 1 av disse aktivitetene, så skriv opp i hvilken dere ønsker aller mest å delta på. Vi fordeler plasser så rettferdig som mulig og senest 4 dager før aktiviteten går av stabelen.

Info: Når vi er sammen er det greit at mobiltelefoner er slått av. Vi unngår også å handle i kiosk, da vi ønsker å dempe kjøpepresset for de som er sammen med oss på hyggelige aktiviteter. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Ta med: God humør selvfølgelig, og en drikkeflaske til deg og dine

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Håper vi sees... dette blir kjempekoselig.

Hilsen ledere for dagen

Lill Yvonne og Cathrine

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

18. feb 2019

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Batteriet trondeim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 7. februar
12:00
Slutt: 17. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding