Trondheimsgruppa inviterer til de dødes dag på folkebiblioteket + is

Trondheimsgruppa inviterer til spontanaktivitet lørdag 3 november fra kl 11.15 til Folkebiblioteket der vi får vite litt om de dødes dag og sett Human wikipedia, før vi går videre til Burger King der vi kjøper oss en is eller milkshake.

De dødes dag på folkebiblioteket har vi ikke lyst til å gå glipp av. Derfor blir dette en spontaninvitasjon til dette arrangementet. Vi regner med at det er mye folk på biblioteket, så man må være litt forberedt på å stå / gå i kø.

Vi ser på meksikansk dans på kulturtorget fra kl 11.30, deretter går vi litt rundt å titter på Human wikipedia og kunst før vi går videre til Burger King der vi avslutter aktivteten med is eller milkshake til alle.  Vi regner med at vi er på biblioteket en times tid før vi går videre, og aktiviteten avsluttes ca kl 13.15

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.15  på trappa til folkebibliotekets bakinngang (der er det tak). Leder står med rød ballong i hånda. Her hilser vi på hverandre og går inn samlet.

Aktiviteten er gratis, og passer for familier med barn i alle aldre. Det er ubegrenset med plasser, så bare meld deg på å bli med.

Håper å se deg og dine der.

Hilsen leder for dagen

Lill Yvonne

Informasjon

Dato

3. nov 2018

Klokkeslett

11:15 - 13:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Folkebiblioteket trondheim

Pris: 0

Start: 2. november
14:44
Slutt: 3. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding