Trondheimsgruppa inviterer til dagstur til Røros - med hundesledekjøring i vinterferieuka

Onsdag i vinterferieuka, inviterer Trondheimsgruppa til dagstur med buss til Røros. 

Vi kjører hundeslede, griller pølser og hamburgere - og drar en tur innom Rørosmartnan

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 20. februar hopper vi opp av senga tidlig, for å stå parat på City syd når bussen er klar for avgang kl 7.30 

Opplegg: Avreise 7.30. Forventet reisetid til Røros husky point er 3 timer. Der får man kjøre hundeslede på et stort område som de har der. Er man fra 12 år og har en viss balanse, er det mulig å få prøve å kjøre selv. Er man mindre, får man sitte i sleden mens instruktørene kjører. Her kan også mor eller far sitte sammen med barnet hvis det er ønskelig. Vi har med pølser og hamburgere, som vi griller der. Ta med drikke selv. Når vi er ferdige med hundesledekjøringen (estimert tid er +- 3 timer) kjører vi tilbake mot Røros sentrum.  Det er Rørosmartnatn, og vi tar oss tid til å kikke oss rundt der, og kanskje ta en kakao. Vi har ca 1.5 time disponibelt der, før vi vender snuten hjemover. Vi forventer å være tilbake rundt kl 19.30 samme dag, men det kan nok bli både tidligere og senere.

Aldersgrense: Vi setter nedre aldersgrense til 5 år, for at man skal klare å henge med på dagen, som går i fullt tempo

Info: Det er forbudt med søtsaker og søte kjeks denne dagen pga at vi ønsker å unngå bilsyke barn på bussen.

Pakkeliste:   

-Gode og varme klær + sko. Enkelt klesskift hvis man blir våt under hundesledekjøringa. Det blir kaldt!                         

-Varm og kald drikke til store og små, gjerne te (ikke for mye kakao),  salte kjeks eller noe enkelt å spise til bussturen opp og ned, samt en matpakke med skive eller lignende, da det blir en lang dag.                                                                                                     

-Blir barnet ditt bilsyk, er det også veldig greit å ta med bilsyketabletter. 

-Dersom du er har noen allergier,  ber vi denne dagen om at man tar med mat selv til turen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Dette gjelder særlig da vi skal innom Rørosmartnan, og det er viktig at vi snakker om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 250,- pr familie. Betales med Vipps, eller legges i en konvolutt merket med navnet ditt og leveres til leder. Er prisen mer enn du klarer ta kontakt så ordner vi det, ønsker du derimot å betale litt mer er det også greit. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart vil du få en epost om at du er satt på ønskelista. Det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker, så sjekk der om du ikke har mottatt noen epost. 

De som får plass vil få beskjed ca 1 uke i forkant. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss veldig til en spennende dag og håper å se deg og dine der.

Vennlig hilsen Lill og Laila

Informasjon

Dato

20. feb 2019

Klokkeslett

7:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Lill    92050920

Laila   92222405

E- post: trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Røros

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 20. januar
16:00
Slutt: 10. februar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding