Trondheimsgruppa inviterer til Cirkus Arnardo fredag 25. mai fra kl 17.45

Trondheimsgruppa inviterer til en spennende fredagskveld med sirkus og kos i Granåsen

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Opplegg:

Vi møtes foran inngangen til Cirkus Arnardo i Granåsen kl 17.45. Vær presis, da det ikke er anledning til å vente denne dagen. Dersom man kommer for sent, så rekker man det ikke.

Vi går inn og finner plassene våre. Vi har med litt snacks til forestillingen og pausen. Det står lite informasjon om når forestillingen er ferdig, men ca kl 20 forventer jeg. Ta med noe å drikke til barna - samt kaffe eller te (eller annen kald drikke) til de voksne. Som alltid er vår arrangement fri for alkohol til glede for både barn og voksne.

Informasjon:
Når enestående familier møtes, er det viktig at man snakker med barna på forhånd - slik at alle er innstilt på å få det som blir gitt av oss. Det er ikke ønskelig at noen kjøper noe til egne barn i kiosken, dette for å hindre kjøpepress hos de som ellers ikke har mulighet til å kjøpe dette. Derfor er det på slike tilstelninger ikke anledning til å kjøpe noe selv.

På dette sirkus-arrangementet er det som sagt viktig at det ikke blir kjøpepress. Vi unngår både sukkerspinn og annet som blir tilbydt. Leder vil ta med noe godt, så noe vil man få uansett. Vi tar også med noe til pausen. Det er viktig at man vet at i pausen blir det å bli med ut sammen med oss og få tildelt noe godt fra leder av aktiviteten. Det er ikke anledning til å kjøpe noen tilleggstjenester, som f.eks å hilse på dyrene - eller leker som blir solgt under forestillingen.

Arrangementet passer for alle aldre, så det er ingen nedre aldersgrense. 

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses leder (helst vipps) eller overleveres i lukket konvolutt. Dersom dette alikevel er for mye, ta kontakt så ordner vi det.

Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man automatisk kommer på ønskelista ved påmelding. Tildeling av plasser vil gjøres så rettferdig som mulig nå på onsdag. 

Med hilsen leder for dagen

Lill Yvonne

Ta med godt humør og klær etter vær.

Informasjon

Dato

25. mai 2018

Klokkeslett

17:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamlier.no

Sted

Granåsen skianlegg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 20. mai
18:15
Slutt: 24. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding