Trondheimsgruppa inviterer til byvandring og bingo lørdag 6.Juni

Is, bingo, trondheim

Bli med Enestående Familier på en koselig dag i midtbyen.

Trondheimsgruppa inviterer til en koselig  lørdag med byvandring og bingo.

Denne aktiviteten passer for alle aldre.

Bli med oss på en morsom dag i egen by. :)

Trondheimsgruppa inviterer til en morsom dag med byvandring og bingo.

Den som vil og har sparkesykkel kan godt ta med denne. En av lederene har også sparkesykkel slik at ungene ikke kjører ifra "baktroppen". Vi vil arrangere bingo og avslutte med en is. Håper på godt oppmøte og godt vær.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Les spesiellt igjennom avsnittet som omhandler Corona-situasjonen før du melder på deg og dine barn.

Lørdag 6. Juni drar vi til Trondheim sentrum for en koselig byvandring med bingo og is. Vi legger også opp til at barna kan ha med seg sparkesykkel, men de voksne kan selvsagt også ha med seg det. Vi lager en bingo som blir gøy og være med på og kanskje blir det til og med en premie. Alle får uansett en premie i form av en is mot slutten av turen. Bli med oss til en trivelig dag i vår flotte by da vel :)

Corona-info:

 • Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:

 • Sparkesykkel (til barna og gjerne til den voksne også)
 • drikkeflaske
 • Gode spasersko
 • Kle dere etter været.
 • og som alltid, godt hummør. 

Kiosk:

 • I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering:

 • Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar:

 • Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. 

Oppmøte:

 • Kl 11.00. Midt på torget, rett under Olav Tryggvasson. En av lederene kommer til å ha en rød ryggsekk slik at vi er lett gjenkjennelige.

Generell info:

 • Alle aktiviteter med IOGT's Enestående Familier er totalt rusfrie og det forventes at dette respekteres.

Foreslått deltakerpris:

 • Dette er en gratisaktivitet :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig torsdag  4. Juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi glær oss!

Vennlig hilsen

Frode og Laila

Informasjon

Dato

6. juni 2020

Klokkeslett

11:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Frode

Tlf: 92688555

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no 

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 2. juni
19:33
Slutt: 4. juni
21:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding