Trondheimsgruppa inviterer til Byåsen håndball elite kamp 31.mars

Byåsen Elite Håndball spiller sin siste hjemmekamp i Trondheim Spektrum Søndag 31. mars kl 1800. Vi er så heldige at vi har fått sponset gratisbilletter i fra Byåsen Håndball, og ønsker derfor å invitere til en farstfylt aktivitet i stor stemning søndag kveld.

Ta med godt humør og øv gjerne på heiarop og evt lag plakater hjemme før kampen.

Vi møtes ved kiosken inne i Trondheim Spektrum kl 1730.

NB det kan være vanskelig med parkering utenfor hallen pga av mye byggeaktivitet.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi tar med noe å drikke og knaske på under kampen.

Ta med:  godt humør , evt bjelle og plakater!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 1730 ved kiosken inne i hallen

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine og Laila

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

31. mars 2019

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn   Cathrine Holm

Telefonnummer  91373325

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheim spektrum

Antall plasser: 20 Gjenværende: 6

Pris: gratis aktivitet

Start: 25. mars
11:31
Slutt: 29. mars
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding