Trondheimsgruppa inviterer til buldring lørdag 16.11.19 kl: 10.45

Trondheimsgruppa inviterer til klatring - buldring hos Trondheim klatresenter lørdag 16. november kl: 10.45

Vi ønsker å se deg selv om du er både ny eller har vært med oss tidligere.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6-7 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi gleder oss til å besøke Trondheim klatresenter sin hall. Dette er en av de største buldrehallene i norden, så dette blir aldeles topp. Om du ikke har klatret før, så ikke vær bekymret for det for her kan alle prøve å klatre, både de med og uten høydeskrekk.

Vi klatrer i ca 2 timer, og har med litt snacks til å knaske på underveis om du trenger noe energi.

Ta med ei flaske vann til deg og dine, da dere garantert blir tørst.  Ta også med inne-joggesko, i tilfelle det er lite med klatresko tilgjengelig.
Vi står for leie av sko og et par klatreseler, men kan ikke garantere at vi får leid til alle.

Si i fra om du som voksen ikke ønsker å bli med å klatre og hvem som ønsker å klatre så vi får riktig antall billetter :)

Kiosk: I enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kiosk-handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 10.45 utenfor klatrehallen på Falkenborg (Falkenborgveien 37) hvor vi samles og tar en hilserunde før vi går inn og klatrer.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100 pr familie. Vippses til nr #554169 og merkes 8019 Klatredag. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå så det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Passer for familier med barn fra 6-7 års alder og oppover

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epost adresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epost adresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Christian og Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

16. nov 2019

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Falkenborgveien 37

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 13. november
10:00
Slutt: 15. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding