Trondheimsgruppa inviterer til buldring hos Trondheim Klatresenter lørdag 15. februar fra kl 11

Trondheimsgruppa inviterer til å legge igjen høydeskrekken hjemme og bli med oss på en topp dag på klatresenteret.

Hva kan vel være bedre enn å starte vinterferien med buldring. Dette er bra både for små og store - og her ligger det mye mestringsfølelse når en får det til. I tillegg er Trondheim klatresenter sin hall en av de største i norden... så dette blir helt supert. 

Vi ønsker både gamle og nye familier hjertelig velkommen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi klatrer i ca 1.5 time, og har med litt yoghurt eller lignende til å fylle  på energien underveis om du trenger det.

Ta med godt med drikke til deg og dine, da dere garantert blir tørst.  Ta også med inne-joggesko, i tilfelle det er lite med klatresko tilgjengelig.
Vi står for leie av sko og et par klatreseler, men kan ikke garantere at det er sko nok til alle (som regel løser dette seg fint).

Si i fra om du som voksen ikke ønsker å bli med å klatre og hvem som ønsker å klatre så vi får riktig antall billetter :)

Oppmøte: Kl 11.00 i klatrehallen på Falkenborg (Falkenborgveien 37) hvor vi samles og tar en hilserunde før vi går inn og klatrer.

Aktiviteten er helt gratis og passer for familier med barn fra 6-7 års alder og oppover

Kiosk: I enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kiosk-handling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epost adresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epost adresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Frode

IOGTs Enestående familier Trondheim

 

Informasjon

Dato

15. feb 2020

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Frode Sørli

Telefonnummer

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheim klatresenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 5. februar
21:52
Slutt: 14. februar
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding