Trondheimsgruppa inviterer til buldring hos Trondheim Buldresenter søndag 24. februar kl. 12

Vi avslutter vinterferieuka med en tur til Trondheim Buldresenter!

Buldring er klatring uten hjelp av sikring med tau. Vi klatrer i lavere høyder med tykke madrasser under veggen slik at man lander trygt om man faller.

Buldring er kjempegøy, god trening, gir mestringsfølelse og er en aktivitet for alle aldere. Man behøver heller ingen erfaring for å prøve.

Trondheim Buldresenter er norges største buldrehall, så her får vi masse fine klatrevegger med forskjellige vanskelighetsgrader og prøve oss på. Det finnes også en egen avdeling for barn.

Vi møtes kl. 12 inne i gangen, før vi går inn i selve hallen.

Vi klatrer i ca 2 timer, og har med litt nøtter til å knaske på underveis om du trenger noe energi. Etter to timer er nok de fleste slitne i både armer og bein, men man kan være i hallen så lenge man vil på eget initiativ.

 

Vi setter ingen nedre aldersgrense på denne aktiviteten, men alle har ansvar for egne barn. Det er viktig at barn ikke løper rundt i hallen, da det kan føre til skader om man løper under en klatrer som faller ned.

 

Ta med: Ha på klær man kan bevege seg i og ta med drikkeflaske med vann. Ta også med innejoggesko, i tilfelle det er lite med klatresko tilgjengelig.

Kiosk: I enesående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12. Trondheim Buldresenter, nabobygget til EC Dahls Bryggeri. Buss nr. 4 fra sentrum, gå av på Stiklestadveien.

Egenandel: Foreslått egenandel er kr 50 pr familie som vippses leder (helst vipps) eller overleveres kontant ved oppmøte. Er dette for mye er det ingen problem, bare ta kontakt så ordner vi dette.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila og Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

24. feb 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 92 22 24 05

E- post Trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Stiklestadveien 2

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. februar
21:00
Slutt: 21. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding