Trondheimsgruppa inviterer til Bowling og pizza søndag 9 oktober kl:13.45 - ca 16.30

Når høsten begynner å gjøre seg gjeldende og fårikålen er inntatt, hva kan vel være bedre da en et par runder med bowling og pizza på Dora bowling

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi sikter til en trivelig Søndags aktivitet på Dora bowling.

Vi møtes rett innenfor døra oppe hos Dora bowling kl 13.45 Her hilser på hverandre og prøver sko før vi får banene kl 14, så du må være presis.

Vi spiller 2 runder med bowling, og deretter spiser vi pizza i fellesskap. Det blir superkoselig på en søndag ettermiddag, så ta med godt humør og kom å bli med.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13.45 inne på dora bowling. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Christian

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

9. okt 2022

Klokkeslett

13:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639462

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Bowling dora

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 28. september
12:50
Slutt: 7. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding