Trondheimsgruppa inviterer til Bowling og pizza lørdag 25. januar fra kl 15.45

Når  det regner nedover - sidelengs og til tider litt opp ned sammen med vinden vi har her, hva kan vel være bedre da en et par runder med bowling på Dora bowling

Da vi har fått en superdeal hos Dora bowling nå, så  inviterer Trondheimsgruppa til bowling og pizza på Dora førstkommende lørdag fra kl 15.45

Dette er en sponantaktivitet, så plasser fordeles fortløpende og så rettferdig som mulig. De som har mulighet til å bli med på skøyter søndag vil bli prioritert til denne aktiviteten. Selv om du ikke kan bli med på søndag, skriv deg gjerne på ønskelista alikevel - så kan du fremdeles få plass dersom vi har kapasitet.

Vi møtes rett innenfor døra oppe hos Dora bowling kl 15.45. Her skal vi hilse på hverandre og prøve sko før vi får banene kl 16, så du må være presis.

Vi spiller 2 runder med bowling, og deretter spiser vi pizza i fellesskap. Det blir superkoselig på en lørdag ettermiddag, så kom å bli med.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 15.45 rett innenfor inngangen til Dora bowling

Foreslått deltakerpris: Kr 25 pr person.  Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 - bowling

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig fortløpende

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

25. jan 2020

Klokkeslett

15:45 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25

Start: 22. januar
18:07
Slutt: 24. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding