Trondheimsgruppa inviterer til besøk på Sverresborg Museum i vinterferien tirsdag 19. februar kl 12.00.

Vi møtes ved billettluka inne ved hovedinngangen på Sverresborg Museum kl 1200.

Vær presis, da vi skal gå i samlet gruppe inn på området.

På Sverresborg er det mange aktiviterer. Ta med ski, akebrett eller kjelke og kast deg utfor den herlige akebakken vår. De har også matter og brett til utlån. På Oppdalstunet har de innredet et av husene som ei tradisjonell norsk hytte på fjellet. Kom og slapp av foran peisen med kortspill, brettspill og tegneserier. De serverer også en kopp varm kakao.

Mating av småfugler og ekorn

Kom og hør våre engasjerende formidlere fortelle eventyr i Vikastua hver dag kl. 13.

I Kong Sverres rom kan du utfolde deg kreativt med papir, saks og tegnesaker.

Kom inn i det åpne lekefjøset på Nesset. Her kan du leke at du er bonden på gården som steller dyra og gir dem mat.

I friluftsmuseets vakre vinterlandskap kan du vandre rundt mellom bygd og by og borg. I byavdelinga er noen av husene åpne, og du kan velge mellom ulike egenaktiviteter.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det er meningen at vi skal være med på aktiviterer både ute og inne, men regner med at hvis været er fint, så blir vi mest ute og nyter at det er vinterferie og får litt frisk luft og kanskje noen fregner også om sola er med oss.

Ta med:

Akebrett eller annet du kan benytte i de flotte akebakkene på området, og gode varme klær. Sitteunderlag er også fint å ha med seg, men det finnes også benker rundt omkring som vi kan sitte på. Vi handler inn litt enkel mat, men ta gjerne med matpakke og termos med varmt vann og turkopper. Vi tar med kakao og krem og pulverkaffe. Vi får låne et rom hvor vi kan sitte inne og spise.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen?

AtB buss nr 7 går rett forbi sverreborg Museum, og stopper rett ved siden av hovedinngangen. Buss nr 8 stopper ved Byåsen Butikksenter og det tar kune et par minutter derifra og med til Museet

Dette er en gratisaktivitet. Alle som ønsker og være med er hjertelig velkommen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine og Laila

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

19. feb 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathrine

Telefonnummer  91373325

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Sverresborg Folkemuseum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 10. februar
18:24
Slutt: 18. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding