Trondheimsgruppa inviterer til Barnehammerfestivalen 15.06.19

Lørdag 15 juni braker det løs med en ny Barnehammerfestival. Dette var kjempekoselig ifjor og derfor vil vi gjerne gjøre det igjen.
Denne aktiviteten passer for alle.
Det er meldt et strålende vær så kom å bli med du også :)
Husk solkrem

Vi ønsker sommeren velkommen med mengder av spennende aktiviteter og underholdning av ypperste klasse for store og små. Eventyret er helt gratis for alle. Programmet er stappfullt av gøy og morro for både små og store - og ønsker du å lese mer om festivalen kan du gjøre det her: https://ladehammerfestivalen.no/barnehammern/ 

Arrangemetet passer for familier med barn i alle aldre og det er et gratisarrangement.

Da vi må bestille antall billetter er det viktig at dere melder dere på via hjemmesiden vår ved å logge på og registrere dere på ønskelista.

Vi prøver å ta med litt jordbær med vaniljekesam og zero vaniljesaus til alle samt litt drikke.

Veibeskrivelse/oppmøte

Festivalområdet ligger på toppen av Ladehammeren, også kjent som Våttåhaugen. Området er skjermet av tykk skog, for å komme seg opp må en gå opp en grusvei gjennom skogen fra Ladehammerveien (ved krysset til Sleipnes vei).
Vi møtes isteden i svingen utenfor ladejarlen vgs der leder står med en rød enestående familier tskjorte.
Vi deler ut litt jordbær og drikke der og sier hei så går vi samlet opp til festivalområdet.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 0,-

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vennlig hilsen frivillig leder Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

15. juni 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ladehammerveien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 12. juni
9:55
Slutt: 14. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding