Trondheimsgruppa inviterer til Barnehammerfestivalen

Lørdag 9 juni braker det løs med en ny Barnehammerfestival. Dette har vi ikke vært med på i enestående familier før- så det må vi absolutt finne ut av.  Vi møtes kl 11.45 og arrangemetet varer til ca kl 15

Vi ønsker sommeren velkommen med mengder av spennende aktiviteter og underholdning av ypperste klasse for store og små. Eventyret er helt gratis for alle. Programmet er stappfullt av gøy og morro for både små og store - og ønsker du å lese mer om festivalen kan du gjøre det her: https://ladehammerfestivalen.no/barnehammern/ 

Arrangemetet passer for familier med barn i alle aldre og det er et gratisarrangement. 

Da vi må bestille antall billetter er det viktig at dere melder dere på via hjemmesiden vår ved å logge på og registrere dere på ønskelista. 

Vi kjøper enkel mat til alle, samt noe å knaske på. Da alle får det som trengs fra oss, og vi ønsker å unngå kjøpepress, er det viktig at man snakker med barna på forhånd slik at man er fornøyd med å få det som blir gitt fra oss. Det er som regel nok alikevel. 

Veibeskrivelse

Festivalområdet ligger på toppen av Ladehammeren, også kjent som Våttåhaugen. Området er skjermet av tykk skog, for å komme seg opp må en gå opp en grusvei gjennom skogen fra Ladehammerveien (ved krysset til Sleipnes vei). Så vi møtes i dette krysset  kl 11.45 og går samlet opp til festivalområdet.

Møt opp presis, og der finner du leder i rød t-skjorte med enestående familier logoen på. Den andre lederen står å holder i en hvit ballong. Så burde de være lett å få øye på. Noter ned telefonnr alikevel, i tillfelle det skulle være vanskelig å finne dem.

Vi gleder oss, og håper å se deg og dine der.

Med hilsen lederne for dagen

Christian og Cathalina

Informasjon

Dato

9. juni 2018

Klokkeslett

11:45 - 14:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Christian Strømstad

Telefonnummer: 46639432

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 4. juni
23:23
Slutt: 8. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding