Trondheimsgruppa inviterer til Ballettoppsetningen " SVANESJØEN" søndag 1. desember kl 1400. NB KORT PÅMELDING

Trondheimsgruppa inviterer til Ballettforestilling i Olavshallen søndag 1. desember kl 1400 . Vi har vært så utrolig heldige og fått noen billetter til en usedvanlig god pris til denne fantastiske ballettforestillingen. Derfor har vi nå muligheten til å tilby en opplevelse utenom det vanlige. Vær rask med påmelding, da vi må ha den innen i morgen kl 1030. Vi kommer til å prioritere familier som er spesielt interesert i ballett, og som vanligvis ikke har mulighet til å ta seg råd til dette.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ballettforestilingen er satt opp av St. Petersburg State Ballett. De er det mest kjente ballett teateret som reiser rundt på turne utenfor Russland i dag. Etter forestillingen tar vi en tur over gata til Burger King for en kopp kaffe, og for en hyggelig prat.

Forestillingen passer for familier med barn som er spesielt interessert i kultur, og som er gammel nok til å kunne sitte i ro i to timer uten å forstyrre andre.

Ta med: godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 13.30 nede ved hovedinngangen til Olavshallen. MØT PRESIS!

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie.. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019  svanesjøen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 28. novemer.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine og Lill Yvonne

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

1. des - 27. nov 2019

Klokkeslett

13:30 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathrine Holm

Telefonnummer 91373325

E- post 

Sted

Olavshallen, Kjøpmannsgata 48

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 27. november
14:33
Slutt: 28. november
10:33

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding