Trondheimsgruppa inviterer til Arena Opplevelser fredag 15. februar fra kl 16.45

Trondheimsgruppa åpner vinterferieuka med et brak. Her inviterer vi til masse action og litt pizza fredag 15 februar kl 16.45. Arena opplevelser har gitt oss en svært fordelaktig pris, så her er det bare fyre løs, bokstavelig talt - og hoppe i det. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møter opp på Arena opplevelser kl 16.45 presis. Dersom du ikke er tidsnok, har vi ikke anledning til å vente. Vi har en kort presentasjonsrunde og går deretter inn for å få opplæring i selve aktiviteten. Her lukkes døra, og man kan da ikke komme inn etterpå. Vi slår også av våre mobiler når vi er sammen, så man kan ikke nå oss her inne.

Vi har en runde med Lasertag (morro morro) og deretter en runde med Wipeout (hjelp og hjelp). Tilslutt avrunder vi kvelden med pizza og brus. Dette er første gangen vi har en aktivitet på Arena opplevelser, så vi gleder oss veldig mye til dette. Vi avslutter ca kl 19.

Egenandel: Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses leder (helst vipps) eller overleveres kontant ved oppmøte. Er dette for mye er det ingen problem, bare ta kontakt så ordner vi dette.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Prioritering: Enestående familier er en gruppe som er til for å skape gode opplevelser og relasjoner for oss som er alene med barn og vi er da opptatt av å muntre alle opp til å bli med på alle typer aktiviteter vi arrangerer. Denne helgen vil vi derfor prioritere de som også blir med  på skidagen søndag 17 februar.  Denne vinterferieuka er det mange populære aktiviteter, så vi forventer stor pågang på aktivitet 15 + 16 + 18 februar (Arena + Vassfjellet + kino). Dersom du melder deg på mer enn 1 av disse aktivitetene, så skriv opp i hvilken dere ønsker aller mest å delta på. Vi fordeler plasser så rettferdig som mulig og senest 4 dager før aktiviteten går av stabelen.

Info: Når vi er sammen er det greit at mobiltelefoner er slått av. Vi unngår også å handle i kiosk, da vi ønsker å dempe kjøpepresset for de som er sammen med oss på hyggelige aktiviteter.

Ta med: God humør selvfølgelig, og en drikkeflaske til deg og dine

Transport: Du kan kjøre bil, eller så går buss nr 3 eller 60 dit. Holdeplassen heter Haakon VIIsgt 25. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Håper vi sees... dette blir gøy.

Hilsen ledere for dagen

Lill Yvonne og Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

15. feb 2019

Klokkeslett

16:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 92050920 

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Arena opplevelser

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 6. februar
15:00
Slutt: 14. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding