Trondheimsgruppa inviterer til å se Jumanji på kino, med bespisning

Trondheimsgruppa  tar en "impulstur"  på kino for å se denne filmen

Obs- kort påmeldingsfrist. 

Vi kaster oss rundt, og inviterer til JUMANJI førstkommende lørdag 20. januar.  Vi møtes først på Egon i prinsenkrysset kl 16 for å spise middag og hygge oss sammen. Til middagen drikker vi vann. Deretter går vi i samlet flokk til kinoen og alle barna får popcornmeny. 

Det er 9 års aldersgrense på kinoen og det er kun med engelsk tale.

Det er opp til foreldrene selv å bedømme hvor gamle barna trenger å være for å kunne se denne filmen, derfor setter jeg aldersgrense til 6 år - som er kinoens aldersgrense på forestilling med foreldre. Dersom det er noen som kun ønsker å være med å spise sammen med oss - skal vi prøve å få til dette. Skriv da noe om dette i beskjedfeltet i påmeldingsskjemaet.

Jeg har booket 15 billetter, og dette er et først til mølla arrangement. Dersom det er flere som ønsker å bli med, kommer jeg til å åpne for flere bestillinger så lenge det finnes kinobilletter igjen til forestillingen (opp til et visst nivå selvfølgelig). Du skriver deg da på ønskelisten, og jeg kommer til å ordne dette fortløpende så lenge jeg kan.

Da vi ikke ønsker kjøpepress, er det ønskelig at man ikke kjøper annet godteri i kiosken til seg og sine, men holder seg til popcornmenyen som ungene får med. Ta derimot med drikke til de voksne.

Anbefalt egenandel er kr 100 pr familie (uansett hvor mange man er). Beløpet legges i en lukket konvolutt, og overleveres leder. Er dette for mye, ta kontakt så ordner vi dette.

Vi gleder oss veldig til dette og håper du blir med oss. 

Hilsen Lill og Cathalina

Informasjon

Dato

20. jan 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn    Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post   trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Egon prinsen

Antall plasser: 15 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: 100

Start: 16. januar
20:45
Slutt: 20. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding