Trondheimsgruppa inviterer Petrusli gård med hesteridning og hyttekos med overnatting.

Ei helg i flott natur, med rideturer, hygge rundt bålet og overnatting i hytter.

Dette blir nok kjempehyggelig, så bli med dere også!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 11. – 13. oktober tar vi turen til Petrusli gård for ei helg i naturen og på hesteryggen.

Vi møtes på Skovgård bensinstasjon kl. 17 og kjører samlet til gården. Vi innlosjerer oss i hyttene og spiser en felles kveldsmat.

Gi beskjed i medlingsfeltet om du kjører selv og hvor mange du evt. har plass til, eller om du behøver skyss-

Lørdag deles vi opp i to grupper hvor den ene får ri og den andre går en tur på ca. 2 km til en bålplass hvor vi spiser lunsj. Tilbake bytter gruppene slik at alle får ri. Når vi kommer tilbake fra tur, blir det en felles middag før vi koser oss med litt hyggelige aktiviteter som kortspill eller lignende i hyttene. Vi handler inn litt snacks og brus til lørdagskvelden og barna kan ta med eget lørdagsgodt til 20,- hver. Det er også trampoliner på gården som vi kan benytte oss av.

Søndag rydder vi ut av hyttene i felleskap. Det blir det ridning for barna, hvor noen voksne må være med, mens de andre vasker hyttene før vi kjører hjem igjen ca. kl. 14.

Vi stiller som nevt med kveldsmat fredag, lunsj og middag lørdag. Frokost og kveldsmat lørdag, og lusnj søndag tar hver familie med selv.

Som vanlig på våre aktiviteter lar vi mobiler og nettbrett ligge når vi er sammen :)

Aldersgrense på denne aktiviteten er satt til 8 år i henhold til Petrusli sine retningslinjer. Denne aldersgrensen er absolutt og yngre barn kan ikke bli med.

Prioritering: På denne turen vil vi prioritere de som ikke har vært med på tur med oss i år. Selv om du har vært med, kan man fremdeles melde sin interesse men skriv da noe om hvilke turer du har vært med på tidligere

 

Ta med: Varme klær! Vi blir ute hele dagen så det er viktig og være godt kledd, Sovepose eller sengetøy, termos, drikkeflaske, kopp, fat og bestikk til eget bruk, og egen mat til frokost og evt. kveldsmat lørdag. Vi stiller med kveldsmat fredag, lunsj og middag lørdag.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi. Minner også om at alle våre aktiviteter er alkoholfrie, til glede for både små og store.

Oppmøte: Kl 17 på Skovgård Bensinstasjon. Buss nr. 1 Ranheim stopper på bussholdeplassen «Skovgård»

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: «8019 Petrusli Gård»

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila og Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

11. okt - 13. okt 2018

Klokkeslett

17:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 922 22 405

E- post Trondheim@enestaandefamilier.no

Sted

Stugudal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 30. september
23:00
Slutt: 5. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding