Trondheimsgruppa inviterer på middag og kino fredag 12. oktober

Trondheimsgruppa inviterer til kino og bespisning siste fredag i høstferien fra kl 15.30

 

Det er fortsatt høstferie fredag 12. oktober - og dette synes vi er så fint at vi inviterer til kino og enkel middag på Graffi.

Opplegg:

Vi møtes på Graffi i midtbyen kl 15.30 der vi får velge blandt 2 ferdigmenyer. Sender ut menyvalg til de som får plass. Der spiser vi og hygger oss før vi drar videre på kino etterpå. De som blir med vil få velge mellom 2 filmer. Den ene filmen  er Johnny English strikes again, og den andre blir nesten helt sikkert Ole Brum. Planlegging kan bli litt vanskelig da kinoen ikke legger ut programmet før tirsdag 10 oktober, men de har opplyst om at dette mest sannsynlig vil gå.  Dersom det blir en annen film enn Ole Brum (da dette må passe med tidene) vil vi opplyse om dette i god tid til de som får plass- og erstatningsfilmen vil være i samme kategori.  Vi deler ut en brus og en liten pose popcorn eller potetgull til alle barna. Voksne tar med drikke til seg selv til kinoen. 

Vi ber om at alle klarer seg med det som vi gir denne dagen, da vi ønsker å unngå kjøpepress. Vi ber derfor om at ingen handler i kiosken.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Foreslått egenandel er kr 100 per familie som vippses (helst vipps) leder eller betales kontant ved oppmøte. Er dette for mye er det ingen problem, vi har alle barn og vet hvordan det er. Bare ta kontakt så ordner vi det.

Dette er en ønskelisteaktivitet og som fungerer slik at man logger seg på og setter seg på aktivitetens ønskeliste. De som får plass vil få en epost om dette senest onsdag 11. oktober.  Denne gangen ønsker vi å prioritere de som ikke har vært med oss på kino tidligere, eller ikke har fått være med på kino i år.

Hjelp oss med å like og dele vår facebookside her:

Håper å se deg og dine der.

Hilsen leder for dagen, Lill Yvonne

 

Vi gleder oss

Hilsen ledere for dagen

Christian og Lill Yvonne

Informasjon

Dato

12. okt 2018

Klokkeslett

15:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Graffi midtbyen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 28. september
18:00
Slutt: 12. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding