Trondheimsgrupa inviterer til Boss Baby på kino torsdag 14. oktober kl. 15.30

Vi inviterer til en matbit og Boss Baby på kino!

Filmen er en familiefilm med anbefalt aldersgrense 6 år. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes utenfor tinghuset i Munkegata presis kl. 15.30. Der hilser vi på hverandre før vi går i samlet flokk for å ta en matbit. Når vi har spist oss gode og mette trasker vi videre til prinsen kino for å se Boss Baby.

Ta med deg: Godt humør :)

Lederne tar med: Drikke og kinogodt til alle.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. Ta gjerne en prat med barna om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15.30 utenfor tinghuset i Munkegata. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Boss baby

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser, som fordeles så rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Laila og Marit

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

14. okt 2021

Klokkeslett

15:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 92 22 24 05

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no 

Sted

Munkegata 20

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 9. oktober
22:00
Slutt: 13. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding