Steinkjergruppa inviterer til Familiebingo over Skype søndag 9.mail

Steinkjergruppa inviterer til Familiebingo over internett

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 9. kl 18 møtes vi på Skype til en runde bingo. Vi tar en testoppringing 5 min før for å se at vi får med alle påmeldte.

Alle som ønsker å delta må laste ned og installere Skype på sin pc eller mobil. 

Vi prøver på en oppkobling ca 5 min før, så vi ser at vi når alle. Hvis noen trenger hjelp til hvordan man laster ned og installerer er det bare å ta kontakt med leder. 

Deltagerne vil i forkant få tilsendt link til Skypegruppen, og en bingorute per deltager på epost. Bingoruten kan dere skrive ut eller tegne av. 

Forhåpentligvis vil det bli slik at alle som deltar kan se hverandre på skjermen. Men vi sørger for en chattefunksjon i tillegg i tilfelle noen får oppkoblingsproblemer. Hvordan vi spiller og hvilke premier vi har, tar vi ved oppmøte på Skype. Premier sendes dere per post.

Dette er en trygg aktivitet hvor familier fra hele landet kan møtes til en duell fra sin egen stue!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Dette er en gratisaktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian

Frivillige leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

9. mai 2021

Klokkeslett

18:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 2. mai
13:44
Slutt: 7. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding