Steinkjer og omegn-gruppa inviterer til bumperball og pizza.

Steinkjer og omegn-gruppa inviterer til lek og moro med bumperball, og pizza, i Steinkjer søndag 3.februar.

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 3. februar møtes vi på Campus Steinkjer og leker oss med bumperball. Vi gleder oss til en time med lek og latter, og prøver oss på ballspill og hinderløype ikledd disse bumperballene. Etterpå drar vi til Orion å spiser pizza sammen.

Ta med: innesko og ei flaske vann til aktiviteten i hallen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 14 ved kantina ved hovedinngangen til Campus. Lederen er lett å få øye på da hun står med en rød ballong. Her hilser vi på hverandre før vi starter opp med aktiviteten.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales helst med vipps til leder på tlf 93676840 før aktivitet, eller overleveres i lukket konvolutt merket med navnet ditt ved fremmøte. Er prisen mer enn du klarer nå er det ingen problem, bare ta kontakt så ordner vi det. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian 

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

3. feb 2019

Klokkeslett

14:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Ogndalsvegen 762, Steinkjer

Antall plasser: 17 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: 50 per familie

Start: 17. januar
14:26
Slutt: 3. februar
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding