AVLYST! Trondheimsgruppa inviterer til Slalomdag i Vassfjellet førstkommende søndag 15.03.20 fra kl 11

Med det fine være vi har hatt er det viktig at vi får kommet oss ut i marka for å nyte det fine vinterværet. Så da satser vi på godt føre i Vassfjellet. Det har meldt godt med snø Vassfjellet til helgen - så vi tror det blir en knallfin søndag. Så kom å bli med å stå på slalom eller brett.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møter opp foran billettbua kl 11, og er da klar til å stå på gå i bakken. Vi holder på en stund før vi møtes igjen for å grille litt pølser i fellesskap og står så litt mer i bakken.
Fredag og lørdag er det meldt masse nysnø så kanskje vi også er heldige å får kjørt litt pudder for de som liker det :)

Ta med: Slalomutstyr + hjelm, drikkeflasker, termos med varmt drikke og godt humør!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7-8 års alder og oppover som har stått på slalom før, og har tatt en T-heis tidligere.

PS! Viktig å komme til tiden da vi kun henter ut heiskort en gang og det er til de som møter opp til riktig tid :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11 utenfor billettluka nederst i bakken hvor vi ønsker velkommen, hilser på hverandre og blir enige om tid og sted for grilling etc.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Vassfjellet

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fortløpende.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Christian og Lill

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

15. mars 2020

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Vassfjellet vinterpark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 11. mars
11:20
Slutt: 12. mars
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding