AVLYST! Trondheimsgruppa inviterer til Skøytedag på Haukvannet 14.mars

morsom lek med den populære karusellen

Trondheimsgruppa inviterer til Skøytedag på Haukvannet lørdag 14. mars fra kl. 1200.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 14. Mars så inviterer vi i Trondheimsgruppa til skøytedag på Haukvannet. Vi etablerer en Eneståendecamp på odden mellom stranda og Hauken forsamlingshus. Der fyrer vi opp bålpanna og koser oss med lunch.

Ta med en termos med varm drikke, kakao/te/toddy/kaffe og matpakke eller noe å ha på grillen. Om alle (som har mulighet) kunne tatt med seg en vedkubbe hver så hadde det vært strålende. Så klarer vi holde liv i bålet lenge. (den som ikke har ved trenger selvsagt ikke tenke på dette) 

Vi stiller med marsmallows som ungene kan grille etter å ha gått ei stund på skøyter. Vi satser på finvær og at vi kan være på isen i noen gode formiddagstimer.

Denne aktiviteten passer for alle. (det går også an å være med selv om man ikke går på skøyter. husk varmt fottøy)

 

Ta med: Skøyter, Sitteunderlag, Varm drikke, noe å spise på og godt humør! Om noen ikke har skøyter så skriv det i kommentarfeltet så skal vi forsøke å være behjelpelig med å skaffe utlånsskøyter til dere. Husk å skriv størrelse. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 på parkeringsplassen ved granåsen (helt ytterst), så kjører vi i fellesskap opp til Haukvannet.

For å komme til Granåsen VM arena med buss så kan man ta Meterobuss2 til Bjørndalstoppen og så  bytte til buss nr 23 mot Hallset.

I disse Corona-tider, så følger vi myndighetenes anbefalinger om å ikke håndhilse og anbefaler de som evt. er usikkre på om man kan være smittet om i avstå fra aktiviteten.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Dette er en gratisaktivitet :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frode

frivillige leder i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

14. mars 2020

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Frode

92688555

trondheim@enestaendefamilier.no

Sted

Haukvannet. Se pin på kartet for stedet der vi setter opp "campen" vår.

Antall plasser: 40 Gjenværende: 35

Pris: 0

Start: 6. mars
18:22
Slutt: 12. mars
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding