Steinkjergruppa inviterer til ungdomstur til Bergen i høstferien

Steinkjergruppa inviterer foreldre med ungdom til Bergen 11.-13. oktober

Aldersgrense fra 13 år, men de familier med tilknytting Nord Trøndelag, og med barn fra 15 år blir prioritert ved høy interesse. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi kommer til å være totalt 16 personer som reiser til Bergen. Der møter vi en ungdomsgruppe fra Enestående familier Bergen, som vi skal være sammen med under oppholdet. 

Tirsdag 11. oktober om morgenen reiser vi med fly fra Værnes til Bergen. Her skal vi bo på Magic hotell Kløverhuset i sentrum. Vi har leid leiligheter for selvhushold. Hver familie får eget soverom. Magic Hotels I Magic Apartments Kløverhuset

Alle måltid blir kjøpt inn av lederne i Enestående familier. Vi kommer til å spise ute 1 gang per dag. De andre måltidene ordner vi på hotellet. 

Her er en ca plan for oppholdet. Forandring kan forekomme. De som får tilbud om plass vil få informasjon forløpende mot avreise.

11.okt

Flyet går 8.20 fra Værnes (flytiden har allerede blitt forandret en gang siden bestilling 1 måned siden, men vil nok ikke bli flyttet mye)

Vi kommer til å spise burgere på Inside Rock cafè i sentrum. Inside Live & Rock Café - NO — Insidegruppen Meny sendes ut til alle påmeldte slik at de får velge sin burger. Etterpå gjør vi oss kjent med Bergen med litt byvandring. 

På ettermiddagen drar vi opp med Fløybanen. Om Skomakerstuen er åpen går vi også bortom den. ca 10 min å gå fra øvre platået til Fløybanen. Skomakerstuen, selve bygget, er et resultat av en nasjonal arkitektkonkurranse, der arkitektfirmaet SAAHA AS vant. Både med sin utforming, materialbruk og uttrykk passer bygget fint inn i omgivelsene.

Kveldsmat på hotellet.

12.oktober

Vi skal delta på Fangene på Fortet. Velkommen til Bergens råeste aktivitet - Fangene på Fortet (fangenepafortet.no)

Her spiser vi pizza 

Middag lages på hotellet. 

Det blir satt av litt fri tid om det er noe spesielt dere vil se i byen. Ellers er dere velkomne til å henge med lederne. 

13.oktober

Etter frokost tar vi buss til Ulriken, og går opp på fjellet. Det blir en fin gåtur, på antatt ca 45 minutter. På toppen er det en restaurant hvor vi spiser sandwich eller fiskesuppe (valgfritt). Det går en zip line fra toppen og ned til byen som vi ønsker å delta på om vi blir nok påmeldte (de har en minste sats). Derfor blir det valgfritt om man vil ta banen eller zip linen ned fra Ulriken. Ulriken Zip Line (ulriken643.no) Om noen har helseutfordringer og ikke klarer å gå opp, kan vi bestille bane opp også. Skriv hvilken retur dere ønsker ved påmelding. 

Flyet går i retur fra Flesland denne dagen kl 17.00 

Ta med deg: 

  • ryggsekk med vannflasker, matboks, eventuelt termos og plaster.
  • tursko, og klær etter vær (regnjakke?)
  • ekstra sko (gjerne støvler - det er tross alt Bergen vi skal til så vi må anta å bli våte)
  • paraply
  • toalettsaker

Lederne sørger for all mat og drikke under turen. 

OBS! Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: 1 time før flyavgang ved innsjekk (Widerøe)

Foreslått deltakerpris: Kr 350,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. OBS! Dere må dekke kostnad tur/retur deres hjem og Værnes flyplass selv, så dere kan trekke fra på deltagerprisen om det blir for kostbart for dere. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

11. okt - 13. okt 2022

Klokkeslett

7:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian og Bente

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaende.familier.no

Sted

Værnes flyplass

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 350 per pers

Start: 8. august
14:57
Slutt: 13. september
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding