Steinkjergruppa inviterer til Topptur til Oftenåsen

Hagestolen på Oftenåsen

Steinkjergruppa inviterer til Topptur til Oftenåsen i Steinkjer søndag 22.september. Vi går den spennende Trollstien opp, og feirer med vafler på toppen. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 22.september møtes vi på parkeringen ved Skotvoldgruva kl 13.  Vi går Trollstien opp. Den er ca 2,5 km lang, så vi bruker nok 45 - 60  min å gå opp. Verdens største hagestol står på toppen! Vi blir der i ca 1 time før vi går ned igjen. Det er nydelig panoramautsikt utover Steinkjer by fra toppen! Enestående familier spanderer vafler til alle fra kiosken i Peilerhytta når vi kommer opp. 

Trenger du skyss, eller har en ekstra plass, vennligst gi beskjed i meldingsfeltet ved påmelding. Er du usikker på hvor møtestedet er, kontakt meg så samkjører vi fra byen. Leder vil stå med en rød ballong og er sånn sett lett gjenkjennelig om noen nye skulle bli med.

Ta med: Drikkeflasker, matpakke og godt humør! Ha på/med klær etter vær. Det kan blåse litt på toppen. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Dette er en gratisaktivitet!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

22. sep 2019

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Skotvoldgruva Steinkjer

Pris: gratis

Start: 30. august
13:44
Slutt: 22. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding