Steinkjergruppa inviterer til sommerferietur med overnatting på Villa fyr i Flatanger 10.-12. august

Steinkjergruppa inviterer til ferietur med overnatting i nydelige omgivelser og med forskjellige aktiviteter.

Aktiviteten passer for alle barnefamilier, da de minste barna kan stå over den aktiviteten som eventuelt ikke passer. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 10.august møtes vi på Spar på Lauvsnes kl 10.45. De som ønsker å samkjøre, eller trenger skyss, kan melde fra til en av lederne på forhånd. Mer informasjon om aktiviteten vil også bli sendt nærmere avreise til de som skal være med. Kl 11 Blir vi hentet av RIB, som tar oss tur retur et oppdrettsanlegg som vi skal få omvisning på. Vi er tilbake ca kl 13.30. 

14:00 Spiser vi middag på Zanzibar Inn i Lauvsnes. 

Etter middagen kjører vi videre til kaia hvor vi blir hentet med båt som tar oss til Villa Fyr. Her skal vi overnatte i Fyrvokterboligen. Her er det flere rom vi kan overnatte på, i  senger eller madrasser. Mer informasjon om fyret finner dere her: Hjem - Villa Fyr Om dere ønsker kan dere ta med, og sove i, telt også. 

Fredag 11.august blir vi delt i 2 grupper hvor vi drar hver vår tur på havfiske for ca 3 timer. 

Vi kan også fiske fra land ved fyret. Utenom fisketuren skal vi nyte denne dagen sammen på øya! Vi kommer til å ha med forskjellige leker vi kan holde på med. Ta gjerne med noe selv også, som dere vet barna deres liker.

Lørdag 12. august kl 11 blir vi hentet i båt og drar fra Villa fyr. Når vi kommer på land kjører vi et lite stykke for så å gå tur til et populært turmål i Flatanger: Hanshelleren. Det er 1,1 km å gå. En spesiell grotte, og et kjent klatrested. Les mer her: Hanshelleren (ut.no)

OBS! Om dere ønsker å stå over den ene aktiviteten på turen vennligst skriv det i infofeltet. Vi har forståelse for at det kan være noe som ikke passer alle. 

Ta med deg: 

  • Sovepose, laken og putetrekk
  • vannflasker
  • brødmat til frokost, lunsj og kveldsmat
  • Overnattingsutstyr og klær etter vær. Tips: regnklær og vindtette klær, badetøy og håndkle. 
  • vaskeservietter, såpe.
  • leker (inne og uteleker som barna liker)
  • ekstra sko om du skulle bli våt

Lederne tar med: Middager, noe drikke og godterier.

På havfiske leier vi alt av utstyr. Men Enestående familier Steinkjer har noen fiskestenger til utlån om dere ønsker å fiske fra land. Si ifra til en av lederne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 150 per pers eller 300 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

10. aug - 12. aug 2023

Klokkeslett

10:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian og Bente

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Spar Lauvsnes Flatanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150 per pers eller 300 per familie

Start: 23. mai
9:59
Slutt: 14. juni
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding