Steinkjergruppa inviterer til sommerferie i Åre fra 28.juni - 1.juli

Steinkjergruppa inviterer til en overnattingstur med mange aktiviteter i juni

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har booket fantastiske flotte "Fuglesangredet", som er en stor hytte i Årebjørnen. Fra tirsdag 28.juni - fredag 1.juli.

Hver familie får eget soverom. Hytta er flott innredet. Dere kan lese mer om den her: FORSIDE - www.fuglesangredet.com

Alt er ikke booket enda ift måltider og lignende. Men den informasjonen kommer etter hvert. Lunsj og middag blir inkludert i reisen. Men det er mulig at dere må ta med noe brødmat for frokost, kveldsmat og eventuelt mellommåtid. 

Program:

Dag 1 

Vi møter vi på hytta til insjekk kl 15:00 Etter hvert vil vi lage middag og spise sammen. Alle hjelper til ved felles måltid og å holde orden på hytta. De som ønsker kan samkjøre til Åre. Gi i så fall beskjed.

Dag 2.

Downhillsykling eller gå tur på fjellet. Fra kl 10. Lunsj bestilt til kl 13. Det blir ordnet heiskort for alle. De som ønsker å være med på downhillsykling må gi beskjed ved registrering av interesse for å bli med. 

Dag 3

Basseng og sauna ved Holiday Club Åre. Fra kl 10

Dag 4

Jumpjard trampolinepark fra morgenen. 2 timer i parken og lunsj før vi avslutter og kjører hjemover. 

 

Ta med deg: 

Sengetøy

Håndklær

brødmat, pålegg og noe drikke til frokost, kveldsmat

Klær til all slags vær. 

badetøy

Behagelige klær til trampolineparken

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 250 per pers eller 500 per familie.  Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Ved stor påmelding vil de største barna som er interessert i downhillsykling bli prioritert. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

28. juni - 1. juli 2022

Klokkeslett

15:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian og Bente

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Fuglesangredet, Ørnen 24, Bjørnen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250 per pers eller 500 per familie

Start: 12. april
9:21
Slutt: 1. juni
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding