Steinkjergruppa inviterer til sommerferie i Åre fra 26.-29.juni

Steinkjergruppa inviterer til en overnattingstur med forskjellige aktiviteter.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har booket den flotte hytta "Fuglesangredet", som er en stor hytte i Årebjørnen. Den har plass til ca 30 personer. Hver familie får eget soverom. Hytta er flott innredet og byr til mye hyggelig sosial omgang for liten og stor. Du kan lese mer om hytta her: 

http://www.fuglesangredet.com/189703476

Alt er ikke booket enda ift måltider og lignende. Men den informasjonen kommer etter hvert. Lunsj og middag blir inkludert i reisen. Men det er mulig at dere må ta med noe brødmat for frokost, kveldsmat og eventuelt mellommåltid. Mer informasjon vil bli sendt ut til de som får plass på turen. OBS! husk å skriv i infofeltet om dere ønsker å sykle downhill, og om dere har noen allergener.

Dag 1 

Vi møter vi på hytta til innsjekk fra kl 14:00 Etter hvert vil vi lage middag og spise sammen. Alle hjelper til ved felles måltid og å holde orden på hytta. De som ønsker kan samkjøre til Åre. Gi i så fall beskjed. Gi også beskjed om dere ikke mangler transport.

Dag 2.

Downhillsykling eller gå tur på fjellet. Fra kl 10. Lunsj bestilt til kl 13. Det blir ordnet heiskort for alle. De som ønsker å være med på downhillsykling må gi beskjed ved registrering av interesse for å bli med. Vi må regne med å dele sykkel med noen ved høy påmelding. Vi lager og spiser middag sammen på hytta.

Dag 3

Basseng og sauna ved Holiday Club Åre. Fra kl 10

Det er bestilt lunsj på Holiday Club. 

Dag 4

Åpen dag. Dere gjør hva dere vil. Utsjekk senest kl 12

Er det fint vær finner vi kanskje en badeplass, og de som ønsker kan bli med. 

Ta med deg: 

Sengetøy

Håndklær

brødmat, pålegg og noe drikke til frokost, kveldsmat

Klær til all slags vær. 

badetøy

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl 14 på hytta

Foreslått deltakerpris: Kr 250,- pr person eller 500 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian, Bente og Jann Arild

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

26. juni - 29. juni 2023

Klokkeslett

15:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian, Bente og Jann Arild

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Fuglesangredet, bjørnen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 250 per pers eller 500 per familie

Start: 17. april
8:00
Slutt: 1. juni
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding