Steinkjergruppa inviterer til slalomtur til Åre

Steinkjergruppa inviterer til årets vintereventyr 30. januar til 2. februar 2020

Denne aktiviteten passer for barn fra 7år og oppover. Vi reiser sammen med Enestående familier Trondheim. Å oppleve fjellet midtvinters kan være en skikkelig magisk opplevelse, med gode snøforold og masse fine opplevelser sammen som barna virkelig husker (også for de som prøver slalomski for første gang i sitt liv).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har den glede å invitere til årets slalomtur til Åre. Turen går av stabelen i perioden 30. januar til 2. februar og inkludert i turen er overnatting i selvhusholdningshytter – middag, (slalomkort for lørdag og søndag). Vi har plasser på slalomkurs med instruktør lørdag  for de som trenger det. 

Alder:  Da man må ha lært å gå ordentlig på ski før en kan begynne å stå på slalom, er dette en tur som passer familier med barn i skolealder. Vi setter derfor en nedre aldersgrense på 7 år på denne turen. 

Reisen og skyss: I utgangspunktet tenker vi at alle kommer seg til Åre selv, men vi prøver å få til samkjøring. Da må du i påmeldingen skrive om du kjører bil selv, og evt hvor mange du har plass til. Ved samkjøring spleiser man på bensin.

Hyttene:  Vi bor i Tegefjell, som er rett utenfor selve Åre. Det er tilrettelagte barneløyper her og stolheis. Vi bor i flere selvhusholdningshytter rett ved siden av hverandre. Det er plass til ca 6 i hver hytte, så man må belage seg på å dele hytte med annen familie. Hytteområdet vi skal bo i heter: Øvre Backen 

Ønsker du å lese mer om hyttene / Tegefjell, så gjør du det her: https://www.skistar.com/sv/Are/Boende/Boendeomraden/tegefjall/

Slalomski: Ta med eget utstyr om du har eller prøv å få lånt av venner eller bekjente.
Opplegget:
Vi får hyttene på torsdagen og kan derfor dra opp dit på ettermiddag/kvelden slik at vi kan bruke hele fredagen til å nyte livet i fjellsportstedet, Åre.
Da en sånn tur er svært kostbar så har vi ikke anledning til på dekke heiskort på fredagen i tillegg; men om det er stort ønske for å bruke denne dagen også i bakken står vi fritt til å gjøre det, men da må vi dekke dette selv.
Alternativt så kan vi også gjøre som Trondheimsgruppa gjorde ifjor og nyte dagen rundt hyttene med en god kopp kakao og en matbit samt lage akebakke utenfor hyttene :).
Evt om noen vil inn og spasere en tur i Åre sentrum på formiddagen. Vi løser dagen som best vi kan.

Fredag: Alle de som kjører eller sitter på forventes å møte opp i Tegefjell torsdag før 22.00 eller Fredag før 17.00. Det er ca 1,5 time kjøring fra Verdal. Det blir felles kveldsmat. Etterpå vi har ryddet etter mat finner vi oss til rette i hyttene.

Lørdag: Skiskole: De som skal dit må være klar for avgang kl 9  i resepsjonsområdet, da skiskolen er i nabobakken. Det går gratis skibuss dit. De som skal rett i bakken i Tegefjell møtes ved heisen kl 9.30  Ca kl 12 møtes vi i varmehytta for å spise medbrakt lunsj.  Vi møtes kl 17 for å lage middag i fellesskap. Det er forventet at alle bidrar til matlaging, samt at man må bære noen bord og stoler mellom hyttene. Kl 19 (ca) er det dessert, og litt lørdagskos. Vi spiller gjerne litt kort sammen, eller andre spill

Søndag: Frokost kl 8, som en lager selv i egne hytter. Alle pakker seg ut av hyttene og vasker etter seg. Alle har ansvar for å rydde og vaske ut av egne hytter. Bagasjen settes i resepsjonsområdet eller bilene. Vi er ferdige med dette ca kl 10.30 og møtes ved stolheisene for å stå på slalom sammen. Kl 16 møtes vi i resepsjonsområdet der det er innsamling av slalomkort, og avreise. 

Egenandel: Kr 400 i egenandel pr familie (uavhengig av hvor mange dere er)  for turen, + kr 100 per person som trenger instruktør på lørdag. Dersom det blir vanskelig med egnandelen, ta kontakt så ordner vi dette.  Egenandelen inkluderer hyttene, middag fredag og lørdag samt slalomkort på lørdag og søndag. 
Egenandelen betales med vipps til IOGT Norge #554169 og merkes: 8032 Åretur

Forventninger: Vi som arrangerer denne turen er frivillige, og vi har også med egne barn. Vi gjør så godt vi kan. Det er en forventning om at alle er med å bidrar når det gjelder rydding og vasking av hytter, matlaging og bæring av stoler og bord mellom hyttene. Ta med masse godt humør.  Det er også fint at man forsyner seg av det som vi tar med på turen. Dersom en ønsker å ha med eget lørdagsgodt eller annet godt til egne barn, er det forventet  at dette deles. Vi er alle sammen på tur i fellesskap. 

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er skihelga et helt alkoholfritt arrangement, til glede for både barn og voksne. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga. Da vi ønsker å unngå kjøpspress, hopper vi over å kjøpe noe fra restauranten eller butikkene i nærheten. Dette gjelder for hele turen, så lenge vi er sammen. Det er kun anledning til å melde på egne barn.

Påmelding: Gå inn på hjemmesiden vår og meld din interesse snarest der. Dette arrangementet fungerer slik at man skriver seg på en ønskeliste, deretter tar vi kontakt med de som får plass på epost. Plasser blir fordelt i begynnelsen av januar- Dersom det skulle bli frafall eller sykdom på de som har fått plass, vil vi plukke fra de som fortsatt står på ønskelista. 

Prioritering: Vi har få plasser, så de som ikke fikk bli med på Savalenturen blir prioritert om stor påmelding. Det er også et ønske om at du har vært med på en aktivitet tidligere, så vi kjenner dere litt fra før.

Mat: Alle tar med frokost og lunsj selv. Vi tar med middag. Har du allergier eller er det annet vi behøver å vite vedr kost, skriv det i beskjedfeltet i påmeldingen. Anbefalt varm frokost da dagene kan bli friske i bakken. Alle pakker lunsj i en ryggsekk, som vi spiser i fellesskap i varmestuen.

Opplysninger vi trenger i påmeldinger: Vi trenger å vite om du kjører bil og evt hvor mange du har plass til. Videre må vi ha beskjed om du/dere ønsker plass på slalomkurs på lørdag. Da alle foreldre ved påmelding: har ansvar for egne barn, er det forventet at dere blir med barna i bakken. Dersom dette ikke skulle være tilfelle - så må vi ha beskjed om dette i påmeldingsfeltet. Til slutt trenger vi beskjed dersom du har noen allergier.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian

IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

30. jan - 2. feb 2020

Klokkeslett

18:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 92676840

E- post Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

øvre backen Tegefjell Åre

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 400 per familie

Start: 4. desember
12:18
Slutt: 16. januar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding