Steinkjergruppa inviterer til Rypetoppen 7. - 8.september

Rypetoppen Adventurepark i Meråker

Steinkjergruppa inviterer til Rypetoppen Adventurepark lørdag 7. - søndag 8. september. Sammen med Trondheim Enestående familier skal vi nyte den flotte parken og alle mulige aktiviteter de byr på! Vi overnatter i de nye hyttene, kalt Bjørnehi, som ligger ved inngangen til parken. Vi har tilgang til klatreparken både lørdag og søndag.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Opplegg:

Vi kommer til parken ca kl 10. Her legger i fra oss bagasje i det store huset og drar deretter ut i parken for å klatre. Vi møtes i storhuset og spiser vår medbrakte lunsj i fellesskap ca kl 13. Deretter er det ut i parken igjen til vi sjekker inn i Bjørnehiene kl 16. Vi lager felles middag ca kl 17.30 og hygger oss sammen utover lørdagskvelden.

Søndag spiser vi  medbrakt frokost kl 8.30 i fellesskap og pakker vi oss ut av hyttene. Så er det igjen ut til klatreparken som vi utforsker ferdig i løpet av søndagen. Vi spiser felles medbrakt lunsj ca kl  12 og avreise er kl 16. Vi har i løpet av disse 2 dagene tilgang til både kanoer og Sup board. Benytt dere av disse tilbudene så ofte dere ønsker. Anbefaler dog en våtdrakt til Sup boards. Parken har redningsvester til kanoene.

Oppmøte/reise:  Vi møtes ved Bunnpris på Røra kl 7.45 og samkjører derifra. Det er ca 2 timer kjøretid fra Røra til Rypetoppen i Meråker.  Vennligst gi beskjed ved påmelding om du trenger skyss eller har ledig plass i din bil. Avreise er søndag ettermiddag etter parken er ferdig utforsket (ca kl 16).

Overnatting:  Vi overnatter i Rypetoppens nye minihytter. Det er kun 4 hytter tilgjengelig hvorav alle har 6 sengeplasser. Så her må en være forberedt på å dele hytte med andre, da vi  må fylle opp alle sengene i hver hytte. Hyttene har kun senger, så en må pakke både laken og sovepose (evt dyne og pute). Hyttene ser veldig koselig ut og de ligger rett ved siden av hverandre. Vær dog oppmerksom på at hyttene er små.

Mat: Alle tar med frokost + lunsj + frukt + mellommåltid til begge dagene. Vi tar med middag til lørdagen samt brus og potetgull. Har du noen allergier vi skal ta hensyn til, så må du få med dette i beskjedfeltet i påmeldingen din.

Div: På lørdagskvelden samles vi og snakker og spiller litt kort. Så har du en kortstokk, ta den gjerne med. På lørdagskvelden er det greit at telefoner og nettbrett blir igjen i hytta

Dette er en ønskelisteaktivitet, som fungerer slik at man skriver seg på ønskeliste så vil lederne fordele plasser så rettferdig som mulig senest en uke før turen går av stabelen. Vi ønsker å prioritere de som ikke har vært med på tur tidligere i år, og ikke har vært på Rypetoppen før (skriv gjerne noe om dette). Det er et krav at man har vært med oss på minst en aktivitet lokalt, før man kan bli med på overnattingstur.

Foreslått egenandel er kr 100 per person. Vippses eller betales kontant til leder oppmøtedagen. Er dette alikevel for mye, ta kontakt så ordner vi det. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 års alder og oppover.  

Til glede for store og små er denne aktiviteten (som alle våre aktiviteter) alkoholfri.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ta med: frokost og lunsj til begge dager. Evt kveldsmat om du trenger det. Litt frukt. Kanskje noen kjeks til lørdagskvelden. 

Klær etter vær, både til regn og sol og gode sko. Det blir kaldt i fjellet, så ta også med ullundertøy og varmt nattøy, flere sokker + ullsokker. Klatrehansker om du har dette, gjerne tynt skjerf og buff også.

Sengetøy og sovepose samt hånduk. Har du våtdrakt ta gjerne dette med dersom du ønsker å prøve supboard. Kortstokk om du har. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian 

IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

7. sep - 8. sep 2019

Klokkeslett

7:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Rypetoppen meråker

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per person

Start: 23. august
10:29
Slutt: 29. august
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding