Steinkjergruppa inviterer til Rush trampolinepark i Trondheim

Steinkjergruppa inviterer til Rush trampolinepark i Trondheim i påskeferien

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse!

Tirsdag 16.april drar vi til Rush trampolinepark i Trondheim. Vi får hele 2 timer med hopping! Vi skal også ha et måltid sammen i parken. Pizza og saft. 

Vi har bestilt hopping fra kl 13, så møtes senest 12:45 ved inngangen. Utenfor om været er greit. 

Leder er lett å¨se da hun står med en rød ballong om det er noen nye deltagere.

Jeg håper vi kan samkjøre til Rush, så si gjerne i fra til meg om du trenger skyss eller har ekstra plass i din bil. De som sitter på kan f.eks betale 60 kr per person til sjåføren. Noen velger kanskje å ta tog. 

Ta med: Drikkeflaske og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr ,-25 pr person som betales til leder ved vips i forkant eller i en konvolutt ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Prisen inkluderer inngang, bespisning og sokker.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles klokt og så rettferdig som mulig 14.april

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lillian 

IOGTs Enestående familier Steinkjer og omegn

Informasjon

Dato

16. april 2019

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Rush trampolinepark trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25 per person

Start: 9. april
13:19
Slutt: 14. april
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding