Steinkjergruppa inviterer til Rosenborgkamp på Lerkendal søndag 21.august

Steinkjergruppa inviterer til fotballkamp med RBK herrelaget 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 21.august drar vi til Lerkendal for å oppleve den fantastiske stemningen når herrelaget spiller kamp. De spiller da mot Ålesund. 

Kampen starter kl 20 og er ferdig kl 22. Vi møtes til pizzabuffe på familierestauranten på stadion kl 18:45. Spiser oss god og mette før vi finner plassene våre. Vi har fått veldig flotte plasser midt på ene langsiden og ganske langt fremme. 

Lederne deler ut litt snack til kampen. 

Ta med deg klær etter vær! Vær obs på stadionreglementene, de kan du lese her: Stadionreglement / Rosenborg (rbk.no)

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: 18:45 På familierestauranten på stadion

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie for de som anser seg som å ha god råd. Andre trenger ikke å betale egenandel da vi vet at det er en stor kostnad å kjøre eller ta tog til Lerkendal.  Betales eventuelt ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Hvis noen tenker å kjøre bil og har ledig plass til andre er samkjøring en mulighet, for da å dele kostnadene. Gi isåfall beskjed til leder om du ønsker samkjøring. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

21. aug 2022

Klokkeslett

18:45 - 22:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian Bigset og Bente Nilsen

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Lerkendal stadion

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 per familie

Start: 4. juli
14:54
Slutt: 1. august
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding