Steinkjergruppa inviterer til Rockheim museet 14. august

Steinkjergruppa inviterer til Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 14. august kl. 12:15 møtes vi foran Rockheim museet i Trondheim. Vi hilser på hverandre og går sammen på Rockheim Panorama restaurant som ligger i 5. etasje.
Her skal vi spise lunsj kl. 12:30. Det blir servert burger med fries og valgfri brus.

Ca. kl. 13:30 etter vi har spist går vi på museet med en omviser. Hver familie bestemmer selv hvor lenge besøket varer . Rockheim er åpent helt til kl. 17:00.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: 12:15 foran Rockheim museet i Trondheim. Her tar vi en liten hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie for de som anser seg som å ha god råd. Andre trenger ikke å betale egenandel da vi vet at det er en stor kostnad å kjøre eller ta tog til Trondheim. Betales eventuelt ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Hvis noen tenker å kjøre bil og har ledig plass til andre er samkjøring en mulighet, for da å dele kostnadene. Gi isåfall beskjed til leder om du ønsker samkjøring.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Marcin

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

14. aug 2022

Klokkeslett

12:15 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Marcin

Telefonnummer: 97649038

E- post: steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Rockheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50kr per familie

Start: 2. august
13:35
Slutt: 9. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding