Steinkjergruppa inviterer til rappellering fra hopptårnet i Granåsen lørdag 30.mai

Steinkjergruppa inviterer til rappellering fra tårnet i hoppbakken i Granåsen 30. mai fra kl 12:00 Denne aktiviteten gjør vi sammen med Trondheimsgruppa.

Aktiviteten har en aldersgrense på 12 år. Mindre småsøsken kan være med å se på, men får ikke rappellere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30.mai møtes vi ved hoppbakken i Granåsen kl 12. De aller fleste har nok ikke gjort noe lignende før, og er ganske spendte. Det er greit å se andre rappellere først, og lov å trekke seg om man ser at man angrer. Aktivitetens varlighet vil være avhengig av hvor mange vi blir, men antar vi er ferdig å rappellere ca 14:00. Om det er fint vær bestiller vi da pizza og spiser ute ved hoppbakken. Om været blir dårlig booker lederne bord et sted i byen. 

Det er 15 klatreseler, så vi bytter innad i samme husstand. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Hansker, gode sko/joggesko, drikkeflasker og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Har du ikke bil? Se gjerne om du får tatt tog og/eller buss. Hvis dere ikke finner ut av det, kontakt aktivitetens leder for hjelp. Vi kan dessverre ikke samkjøre nå som vi må overholde 1 meter avstand til hverandre. Siden skyssutgifter kommer utenom egenandel, og det kan blir for dyrt for noen, så betal heller litt mindre på egenandelen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 60,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 Granåsen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 26.mai 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lillian 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

30. mai 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian 

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamlier.no

Sted

Granåsen hoppbakke

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 60 per pers.

Start: 18. mai
13:55
Slutt: 26. mai
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding