Steinkjergruppa inviterer til paintball 18.juni

Steinkjergruppa inviterer til paintball på Yttervik gård.

Anbefalt nedre grense for paintball er ca 11 år

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 18.juni kl 15 møtes vi på Yttervik gård i Beitstad. Her får de som ønsker spille paintball. De anbefaler aldersgrense på rundt 11 år, men de sier også at det kommer veldig an på personen, så foresatte er med å bestemmer. 

Etter noen runder med paintball griller vi. Lederne har med pølser med tilbehør. Ta med egen drikke, kald og eventuelt varm. 

Paintball i Yttervik er en utendørs paintballbane hvor banen er bygd opp av bildekk, bilvrak, traktor, paller og annet gjenbruk. De har markører og alt utstyr som trengs for en real omgang med adrenalinkick.

Dette kan være et godt avbrekk i møtedagen, for og skjerpe sansene, eller rett og slett ha mye moro og snakke om i etterkant.

Ta med deg: 

  • Ta med halsbeskyttelse, klær som tåler litt og gode sko! (malingen forsvinner lett i vask)

    Kjeledress får vi på gården.

  • vannflasker/ kald drikke
  • termos med kaffe/te

Lederne tar med: Pølser og tilbehør til alle. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Lillian og Bente

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Steinkjer

Informasjon

Dato

18. juni 2023

Klokkeslett

15:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Lillian og Bente

Telefonnummer: 93676840

E- post : Steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Yttervik gård

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40 per pers

Start: 8. mai
13:29
Slutt: 2. juni
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding